4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

Nakon 19 godina repovanja Lil Vejn (Lil Wayne) najavio je svoj odlazak iz sveta muzike. Međutim, pre nego što se zvanično povuče, reper će objaviti još dva albuma. Pretposlednje izdanje, i ujedno 10. album po redu, objaviće 19. februara, i on će nositi naziv “I Am Not a Human Being II”. Poslednji album zvaće se “The Carter V”, dok datum njegovog izlaska još uvek nije poznat.

Slika 2 Lil Lil Wayne se povlači sa rep scene

Reper će uskoro reći zbogom muzici

Svojim pesmama i harizmom Lil je stekao veliki broj fanova širom sveta, napravio niz uspešnih saradnji, i publiku na svojim live nastupima sjajno zabavljao i samom svojom pojavom. S druge strane mnogi su osporavali njegov rad (naročito poštovaoci rap old schoola), smatrajući da nije dostojan zvanja repera. Njegove pesme često su karakterisali kao previše komercijalne. Bilo kako bilo, uspeh mu niko ne može osporiti. Ipak sjajnu karijeru koju je napravio u protekle dve decenije odlučio je da je okonča, i posveti se nekim drugim stvarima, kao na primer ponovnoj ženidbi.

Izvor fotografije: bet


Kristina Bijelić studira na Fakultetu za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice