Prema britanskom časopisu “NME”, možda već početkom sledeće godine, očekuje nas novi album pevačice Lili Alen (Lily Allen). Nakon pauze od poslednjeg ostvarenja iz 2009. godine “It’s Not You, It’s Me”, ona je odlučila da poseti studio i posveti se pisanju novih pesama.

1. Lily A. Lily Allen priprema novi album

Pre dve godine obožavatelje je uplašila izjavom o povlačenju iz sveta muzike – oprostićemo joj

Pevačica, koja je prošle godine postala majka, radila je na mjuziklu “Dnevnik Bridžit Džouns” (Bridget Jones’s Diary) i, kako se čini, pronašla izgubljenu nit – poželela je da se opet bavi poslom koji mi najviše volimo. Po starom i dobrom receptu njene pesme biće inspirisane ličnim životom, ali će one ovaj put predstavljati jednu ozbiljniju dvadesetsedmogodišnju osobu.


Iris Zavargo je diplomirana novinarka, u najavi master komunikologije. Mađarski divani mnogo bolje od Balaševića, ali nije ni nalik svađalici iz pesme “Sin jedinac”. Svoj život zamislila je u ritmu muzike i zato uči da bude DJ, trudi se da ne zaboravi kako se svira klavir, trenira džez balet i s ljubavlju će pisati o ljudima zbog kojih smatra da najbolju stranu naše stvarnosti čine note.

Comments