Donji veš je sastavni deo vašeg dana i osim toga što je važan za udobnost, utiče i na to kako se osećate. Ponekad je baš taj veš, skriveni adut za samopouzdanje.

Da bi bile bezbrižne tokom svakog dana, pobrinula se Lisca, koja je u sredu, 18.novembra, u restoranu Dijagonala 2.0, predstavila novu kolekciju donjeg veša i pidžama Lisca i Cheek by Lisca za jesen/zimu 2015. Udobne majice i pidžame, savršeno dopunjuju raznoliku kolekciju veša, koje će biti idealne za bezbrižna večernja druženja i slatke snove. Svakako ne smemo zaboraviti i kolekciju za muškarce, koja je svake sezone dostupna u Lisci.

Na događaju organizovanom za medije, su prisustovali pripadnici skoro svih vodećih magazina i portala u Srbiji. Direktor firme “Lisca” u Srbiji, gospodin Gorazd Uratnik, je pozdravio sve goste. Pridružila mu se i manekenka Aleksandra Tasić, koja je u junu 2015. bila jedina predstavnica Srbije na velikoj Lisca reviji u Portorožu povodom60. rođendana kompanije.

Gorazd Uratnik direktor Lisca Srbija  Aleksandra Tasić manekenka Lisca predstavila kolekciju za jesen/zimu 2015.

Eklektično okruženje restorana Dijagonala 2.0 i fantastična dekoracija Studija Pjaf su savršeno istakli modele iz Liscine kolekcije za sezonu jesen/zima. Takođe, svi prisutni su se uz istraživanje nove kolekcije, zapitali da li je tog dana u njima prevladao anđeo ili đavolak, znajući da tokomjutarnjih rituala veš za taj dan bira onaj koji preovladava našim osećanjima.

Šta je Lisca pripremila za jesen/zimu 2015?

Elegantan veš koji omogućava da kroz svakodnevne obaveze prolazite opušteno i neopterećeno je svakako onaj iz kolekcije Lisca Fashion. Kolekcija ujedinjuje raskošne vezove u boji višnje ili kakaa i laganu providnost u bojama borovnice, nežne romantične roze, koji će nas odvesti u cvetni vrt, kao i smeo veš koji je transparentan na zadnjoj strani gaćica i bodija, u ovomslučaju u crnoj i petrolej boji.

Modeli Lisca Selection zavodi prefinjenom čipkom, sjajem i raskošnim vezom. Kraljevski sjaj Swarovski kristala se savšeno uklapa sa senzualnim modelima kao što su korseti, grudnjaci ili halteri, koje ćete obući samo za posebne prilike kako biste se osećali smelo i moćno.

Tu je naravno i linija Cheek by Lisca koja prati inspiraciju moderne žene koja želi biti sve – zavodnica, elegantna, prirodna, razigrana. Istovremeno će obojiti jesen u nežne pastelne tonove breskve i kajsije, u umirujuće nijanse zelene i plave, ali i u tamne boje braon i crnu.

Comments