Vrući letnji dani, ležimo na plaži i slušamo zapljuskivanje mora… Bezbrižnoj opuštenoj atmosferi pridoneće i prava letnja garderoba. Moderne boje, uzorci i dobri krojevi naglase lepotu ženskih oblina. Izaberite kupaći kostim sa modernim printom palmi u kontrastnim ružičasto-zelenim i plavo-smeđim bojama kao modnim zahtevom ovogodišnjeg leta, ili u vrućim letnjim danima zavodite shiny printom tački na kupaćim kostimima sa ružičastom i pastelno zelenom osnovom (mint). Pokažite da imate stila serijom mix & match osmislivši svoju letnju kombinaciju. Izaberite trendi kolekciju kupaćih kostima i dodataka Lisca i Cheek by Lisca za opušteno izležavanje uz bazen ili letnje aktivnosti na plaži.

Ecuador Lisca Lisca: Živopisne letnje avanture

Jednodelni kupaći kostim “Ecuador”, cena: 6,990 RSD

Glittery2 Cheek by Lisca Lisca: Živopisne letnje avanture

Dvodelni kupaći kostim “Glittery” Cheek By Lisca; Push Up grudnjak, cena: 3,890 RSD, Brazil gaćice, cena: 1,990 RSD

Topliji meseci idealni su i za velike stvari… Lisca je otišla korak dalje i okrenula novi list i na području društvenih mreža. Novi e-shop obogatila je opsežnom ponudom kolekcija, modnim smernicama i korisnim sadržajem iz sveta intime i lepote. I više od toga, u skladu sa šoping praksom na mreži, stranica je mobilna i omogućuje jednostavan postupak kupovine. Po novom će korisnici društvenih mreža oznakom Hashtag (#) sve aktivnije moći uključivati i Liscu.

shop the look Lisca: Živopisne letnje avanture

A pre ulaska u pravo leto Lisca vas opet razveseljava mrežnom nagradnom igrom #LISCAchoice i super nagradama. Po prvi put Lisca je za letnju kampanju i promotivno predstavljanje kupaćih kostima pripremila video, u kojem glavne uloge imaju blogerice Mateja (Š.) i Mateja (K.). Ove trendseterice kažu: “Veruj u svoj izbor, ti znaš šta je najbolje za tebe.” Pratite četvoronedeljnu video priču i uz malo sreće Lisca će napuniti vaš putni kofer kupaćim kostimima iz ovogodišnje kolekcije.

LISCAchoice nagradna igra Lisca: Živopisne letnje avanture

Već imate kupaći kostim za ovo leto? Pokažite nam svoj izbor i podelite ga oznakom Hashtag (#). 

www.lisca.rs

Comments