Prošlo je dve godine otkako je američka pevačica Lizzo objavila album, a sad je obožavaoce oduševila kad je na društvenim mrežama obelodanila kako će premijera njenog novog singla biti 13. avgusta.

Lizzo je objavila promotivnu fotografiju gde je vidimo u zlatnoj haljini sa zlatnim Schiaparelli minđušama, i prepoznatljivim dugim noktima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

“Nova era, k*čko. Glasine 13. avgusta”, napisala je, dok je prošle sedmice u odgovoru obožavaocu tizovala predstojeći album u komentaru na TikTokuu.

“Album? Nikako. Ne pravim nikakav j**eni album”, izjavila je sarkastično, smejući se u videu. Potom se okrenula ka producentu Marku Ronsonu, kantautoru Filu Lorensu, prikazavši i muzički studio u pozadini.

“Nisam u studiju. Ovo nije Mark Ronson. Ovo nije zvučna tabla. Ne družim se sa kantautorima kao što je Fil”, dodala je. “Nisam napravila j**eni album. Odakle vam to?” A video na TikToku je oslovljen sa: Glasine su neistinite.

@lizzo

Reply to @diego.munoz54 THE RUMORS ARE FALSE

♬ original sound – lizzo

Lizzo aktivno objavljuje muziku od svog debi albuma Lizzobangers 2013. godine, a onda i sa Big Grrrl Small World 2015. Međutim, svetsku slavu je stekla tek 2019. sa albumom Cuz I Love You, koji je dospeo na 4. mesto na Billboard 200 listi. Hit Truth Hurts zauzeo je 1. mesto na Hot 100 listi, što predstavlja njenu prvu pesmu koja je ostvarila toliki uspeh.

Comments