Nema žene na ovom svetu koja će vas toliko voleti i mrzeti u isto vreme kao ona rođena početkom novembra. Nemojte je pitati za mišljenje dokle god niste spremni da čujete istinu koja boli, vređa, ali prvenstveno je u funkciji onog što jeste njena osnova, a to je predstavljanje stvarnosti baš onakve kakva ona jeste. Ova žena je strastvena, ponekad surova, nasmejana i vrlo prodorna. Njene oči mogu biti plave, zelene, tamne – boja je nevažna, važna je dubina koju iz njih naslućujete. Ovo je pogled koji se ne zaboravlja i koji je sve, ali nikada površan i pasivan.

Nju nije lako pratiti i to mogu samo odabrani i posebni. Ako se sećate heroja iz filmova koje smo gledali kao deca, e baš takav jedan bi bio potreban ovoj ženi. Neko ko će znati da je zagrli pred spavanje i kaže joj par lepih reči, jer ona samo to i traži.

Žena Škorpija i Ovan

Ovaj spoj na prvu loptu može delovati dosta dobro. Oboje su strastveni i već pri prvom susretu osećaju se varnice i neka pozitivna energija. Ovan se divi njenoj prodornosti, stavu i svemu onome što nije navikao da viđa kod devojaka. Njoj će imponovati njegov duh i ona će na prvom susretu pomisliti kako je našla heroja koga čeka ceo život. Međutim, vremenom će Škorpija postajati sve jača, dok će Ovan gubiti na snazi i on će postajati sve pasivniji kako se ova veza bude “ušuškala”. Noj će to početi da smeta i svađe će postajati sve učestalije. Kada se svađaju dva Marsova znaka to je zaista svađa, tako da će vremenom ogromna energija koja postoji među njima poprimati neke druge dimenzije i oblike.

Žena Škorpija i Bik

Odlična kombinacija. Malo koji muškarac će moći ovu ženu da tretira i “drži” kao Bik. On joj u stvari savršeno parira. Iako deluje kao dosta miran Bik i te kako ume da bude energičan i da stane na crtu ovoj devojci. On će joj davati odlične savete i generalno kroz život mogu lepo funkcionisati. Jedino što njoj može smetati je njegova materijalistička strana i ukoliko mu se bude mešala u posao (a Škorpija voli sve da zna) Bik će biti vrlo surov i ovde može doći do prvih sukoba. Bik je vrlo nepromenljiv znak, tako da da bi ova veza uspela potrebno je da se Škorpija malo iskoriguje, da pusti Bika da bude ono što jeste i da ga ne dira kada je besan. Kada to shvati Škorija će uživati u ovoj vezi.

1912390777529cbc4e8014f311859292 orig Ljubav i horoskop: Žena Škorpija i ostali znaci

Žena Škorpija i Blizanac

Ova veza se u astrološkim krugovima ne preporučuje sa posebnim oduševljenjem, jer su naprosto njih dvoje izgrađeni od drugačijeg materijala. Dok je ona vrlo stamena i karakterna ličnost, Blizanac dragi je malo lepršav i voli lagodan život. Iako se na prvu loptu mogu privući, jer oba znaka spadaju u inteligentne i mogu imati odličnu komunikaciju, kako vreme bude prolazilo, nju će nervirati njegova nezainteresovanost i neponiranje u srž bilo čega, a njega će ona opterećivati i sputavati. Tako da ova veza može da uspe na duže staze isključivo ukoliko imaju srodne podznake ili pak ostali aspekti iz natala moraju biti dosta jaki.

Žena Škorpija i Rak

Dosta zanimljiva kombinacija. Ovaj muškarac je jedan od retkih koji će znati nju da zagrli na način koji ona želi i sa dubinom koju ona voli da oseti. Njima će zajednički trenuci sreće biti maštoviti i čarobni. E sada, problem jedino može nastati u momentu kada dođe do svađe. Drugačije reaguju na probleme. Dok će se on povući i očekivati da se problem reši sam po sebi, ona se gnuša “bežanja” od problema i spuštanje glave nad istim. Do svađa može doći usled prebacivanja Škorpije ovom momku da nije dovoljno jak i da mora da bude otresitiji… a nije svesna da nju ovaj muškarac obožava. Kada to shvati i ukoliko to shvati, ova kombinacija može biti idealna za brak i neke duže staze.

Comments