Sve se dogodilo neočekivano. Trebalo je vremena da pljusak i grmljavine iz prošlosti prestanu i da se ti i ja, dva stranca u istom gradu, sretnemo i upoznamo. Stotine ljudi je oko nas, ali dva tamna oka pronalaze dva plava. Postaje važan svaki novi pogled, osmeh, pokret ruke i tela. Sa prepletenim prstima nastavlja oko nas da se plete nevidljiva nit. Uočićemo je tek kasnije kada se svako vrati svom životu.

To što ne govorimo istim jezikom ne predstavlja nikakvu prepreku – vezujem dah za tvoje usne. Burna romansa dogodila se Jesenjinu i Isidori Dankan, zašto ne bi i nama? Na ovom uzbudljivom putovanju učim mnogo i stičem nova iskustva. Doživljavam ljubav na drugi način.

Good morning beautiful, uz poljubac tvojih neodoljivih punih usana, svako jutro podseća na buđenje uspavane lepotice.

I want you like last night, i poput izgladnele zveri zarivam nokte u tvoja široka ramena, grizem ti resicu i upijam zvukove zadovoljstva.

Nokti Ljubav na drugom jeziku

Želim te kao sinoć

You and I girl govoriš nežno, a ja već mislim o tome koliko je reči koje ne mogu da kažem bez tvog imena.

Popunjavaš prazninu između prstiju, u sumornim i dosadnim vremenima, u zalutalim mislima. Činiš život zanimljivim i daješ mu pravi smisao, jer svaki je dan uz tebe najlepši dan u godini. Razmišljam o svemu što mi ni u najluđim snovima nije padalo na pamet. Razmišljam o tvojim genima pomešanim sa mojim.

I need your love. Pokrivam se tim rečima i zagrljajima, dok na tvom ramenu tražim miris bliskosti.

You are my boo, srce treperi a koža i dalje bridi od tvog dodira. Prožimaju me nedokučiva osećanja i utisak pripadanja.

Oni Ljubav na drugom jeziku

Prožimaju me nedokučiva osećanja i utisak pripadanja

Could I have this kiss forever? Kao da sam do sada bila samo napola živa. Usne mi gore. Tvoj sam neiscrpan izvor poljubaca.

I want you to stay. Izazivam te da dođeš na ugao strasti i ljubavi. Izazivam te da tu i ostaneš.

Ali sve što je lepo zaista kratko traje. Obaveze zovu i svako se vraća svojim. Pred polazak sakupljam dodire, brojim uzdahe i šapućem sve doživljene nežnosti. Verujem da ovde nije kraj, ako smo se sreli jednom srešćemo se ponovo. Ovog puta neće biti neočekivano i slučajno. “Teško je živeti bez stalne želje za nečim.” Moja želja si, od trenutka upoznavanja, postao ti.

“Uskoro. Ovde ili tamo, blizu ili daleko.”


Jovana Jovović studira novinarstvo na Fakultetu za kulturu i medije, piše kratke priče i beleži citate i omiljene delove iz knjiga koje čita. Možete ih pronaći na njenom blogu. Obožava Beograd, voli Novi Sad i uvek se vraća u Bar. Leto ne može da zamisli bez mora.

Comments