Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Ljubavi, srce, zlato, dušo, anđele, šećeru, mila, medena…

Ljubavi, srce, zlato, dušo, anđele, šećeru, mila, medena…

1/2

Direktor ženskog krojačkog preduzeća sve do svoje smrti obraćao se ženama sa kojima je dolazio u dodir sa: “zlato”. Sve su bile “zlata njegova”. Krojačice, radnice na centrali, slučajne telefonske sagovornice, pa i sudija koja ga je razvodila tretirana je na isti način. Uzrok ove, gotovo prisline neuroze, bila je materijalna trauma, tačnije, pljačka i otuđivanje njegove imovine prilikom razvoda od druge žene, kojoj ne da nije potrefio ime nekom zgodom nego je oslovio imenom najzgodnije i nadugonogije radnice u beogradskoj konfekcijskoj industriji.

Nepoznati muškarac koji vas oslovljava sa: ljubavi, anđele, mila, dušo, cakana, itd. najverovatnije nije zapamtio vaše ime.

Tu je i druga mogućnost. On bi ponovo da vas vidi, a možda i da vam ponudi smeštaj u njegovom haremu. Razlog što ste preko noći postali srce njegovo je veoma praktičan. Ima vas više, uključujući i njegovu suprugu ili stalnu devojku. Zar treba u trenutku nepažnje da vas oslovi ženinim imenom ili, daleko bilo, nju vašim?!

slobodna od ljubavi Ljubavi, srce, zlato, dušo, anđele, šećeru, mila, medena…

Treća mogućnost je jasna i čista kao žabokrečina. Tepa vam, jer ne zna gde su mu kaubojske čizme. Srećom, šešir nije ni skidao s glave. Dok se vi zavlačite ispod kreveta u potrazi za njegovim mamuzama, biće da je već odjahao iz grada. On nije ni imao nameru da pamti vaše ime, uključujući i vaše lice. Ako ste i sami u istom raspoloženju – to je u redu. Ako niste, idite u crkvu ili na časove joge. Možete i da trčite, udarate u džak ili planinarite bosi. Molite se da vođeni osvetničkim napalm plamenom ne postanete slični njemu zbog mračne kosmičke smicalice usled koje ste se zatekli sa pastuvom u štali, umesto da igrate bečki valcer sa čovekom svog života, što je on vama, “srećo njegova”, obećao čim vas je ugledao.

Psihologija, sociologija, religija, poezija, medicina, alhemija, istorija, krvni delikti, sudska medicina, istorija umetnosti… Da li vas zanimaju otkrića, naučna dostignuća  i teorije na ovu temu? Naravno da vas zanimaju. Nećemo citirati – prepevaćemo.

Editors choice