Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Ljubavi, srce, zlato, dušo, anđele, šećeru, mila, medena…

Ljubavi, srce, zlato, dušo, anđele, šećeru, mila, medena…

1/2

Direktor ženskog krojačkog preduzeća sve do svoje smrti obraćao se ženama sa kojima je dolazio u dodir sa: “zlato”. Sve su bile “zlata njegova”. Krojačice, radnice na centrali, slučajne telefonske sagovornice, pa i sudija koja ga je razvodila tretirana je na isti način. Uzrok ove, gotovo prisline neuroze, bila je materijalna trauma, tačnije, pljačka i otuđivanje njegove imovine prilikom razvoda od druge žene, kojoj ne da nije potrefio ime nekom zgodom nego je oslovio imenom najzgodnije i nadugonogije radnice u beogradskoj konfekcijskoj industriji.

Nepoznati muškarac koji vas oslovljava sa: ljubavi, anđele, mila, dušo, cakana, itd. najverovatnije nije zapamtio vaše ime.

Tu je i druga mogućnost. On bi ponovo da vas vidi, a možda i da vam ponudi smeštaj u njegovom haremu. Razlog što ste preko noći postali srce njegovo je veoma praktičan. Ima vas više, uključujući i njegovu suprugu ili stalnu devojku. Zar treba u trenutku nepažnje da vas oslovi ženinim imenom ili, daleko bilo, nju vašim?!

slobodna od ljubavi Ljubavi, srce, zlato, dušo, anđele, šećeru, mila, medena…

Treća mogućnost je jasna i čista kao žabokrečina. Tepa vam, jer ne zna gde su mu kaubojske čizme. Srećom, šešir nije ni skidao s glave. Dok se vi zavlačite ispod kreveta u potrazi za njegovim mamuzama, biće da je već odjahao iz grada. On nije ni imao nameru da pamti vaše ime, uključujući i vaše lice. Ako ste i sami u istom raspoloženju – to je u redu. Ako niste, idite u crkvu ili na časove joge. Možete i da trčite, udarate u džak ili planinarite bosi. Molite se da vođeni osvetničkim napalm plamenom ne postanete slični njemu zbog mračne kosmičke smicalice usled koje ste se zatekli sa pastuvom u štali, umesto da igrate bečki valcer sa čovekom svog života, što je on vama, “srećo njegova”, obećao čim vas je ugledao.

Psihologija, sociologija, religija, poezija, medicina, alhemija, istorija, krvni delikti, sudska medicina, istorija umetnosti… Da li vas zanimaju otkrića, naučna dostignuća  i teorije na ovu temu? Naravno da vas zanimaju. Nećemo citirati – prepevaćemo.

Editors choice