Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Wannabe editorijal: GAME OVER

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

1/2

Direktor ženskog krojačkog preduzeća sve do svoje smrti obraćao se ženama sa kojima je dolazio u dodir sa: “zlato”. Sve su bile “zlata njegova”. Krojačice, radnice na centrali, slučajne telefonske sagovornice, pa i sudija koja ga je razvodila tretirana je na isti način. Uzrok ove, gotovo prisline neuroze, bila je materijalna trauma, tačnije, pljačka i otuđivanje njegove imovine prilikom razvoda od druge žene, kojoj ne da nije potrefio ime nekom zgodom nego je oslovio imenom najzgodnije i nadugonogije radnice u beogradskoj konfekcijskoj industriji.

Nepoznati muškarac koji vas oslovljava sa: ljubavi, anđele, mila, dušo, cakana, itd. najverovatnije nije zapamtio vaše ime.

Tu je i druga mogućnost. On bi ponovo da vas vidi, a možda i da vam ponudi smeštaj u njegovom haremu. Razlog što ste preko noći postali srce njegovo je veoma praktičan. Ima vas više, uključujući i njegovu suprugu ili stalnu devojku. Zar treba u trenutku nepažnje da vas oslovi ženinim imenom ili, daleko bilo, nju vašim?!

slobodna od ljubavi Ljubavi, srce, zlato, dušo, anđele, šećeru, mila, medena…

Treća mogućnost je jasna i čista kao žabokrečina. Tepa vam, jer ne zna gde su mu kaubojske čizme. Srećom, šešir nije ni skidao s glave. Dok se vi zavlačite ispod kreveta u potrazi za njegovim mamuzama, biće da je već odjahao iz grada. On nije ni imao nameru da pamti vaše ime, uključujući i vaše lice. Ako ste i sami u istom raspoloženju – to je u redu. Ako niste, idite u crkvu ili na časove joge. Možete i da trčite, udarate u džak ili planinarite bosi. Molite se da vođeni osvetničkim napalm plamenom ne postanete slični njemu zbog mračne kosmičke smicalice usled koje ste se zatekli sa pastuvom u štali, umesto da igrate bečki valcer sa čovekom svog života, što je on vama, “srećo njegova”, obećao čim vas je ugledao.

Psihologija, sociologija, religija, poezija, medicina, alhemija, istorija, krvni delikti, sudska medicina, istorija umetnosti… Da li vas zanimaju otkrića, naučna dostignuća  i teorije na ovu temu? Naravno da vas zanimaju. Nećemo citirati – prepevaćemo.

Editors choice