Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Kada sledeći put kažete da ste spremni da učinite sve zbog ljubavi, setite se ovog pitanja, da li ste spremni da sagradite zdanje koje svet još uvek nije video?!

Baš ovako i treba da započne priča o jednoj ljubavi koja je pretočena u jednu od najlepših graađevina sveta. Manje ili više, svaka devojka će momku reći da su muškarci nekada bili drugačiji, što je i istina. Neki su vodili ratove zbog svoje voljene, neki oblizalili svetove, a šah Džahan je ispunio svojoj dragoj poslednju želju i sagradio ono što svet do tada nije video, Tadž Mahal.

Danas, Tadž Mahal se smatra jednim od najvećih dostignuća mogulske arhitekture, građevina koja na najsavršeniji način objedinjuje islamske, indijske i persijske stilove koji su do tada bili poznati, te su svi oni unapređeni i modfikovani kako bi se postiglo nešto sasvim novo. U Agri, u Indiji, davne 1632. godine jedan šah, skrhan bolom i tugom zbog smrti drage, Mumtaz Mahal, godine je posvetio njenoj poslednjoj želji, da stvori mauzolej koji se nigde do tada na svetu nije sagradio.

tadz mahal 1 Ljubavna priča skrivena u zidinama Tadž Mahala

Editors choice