Zanima te kako se njegov horoskopski znak slaže sa tvojim? U našoj astro ljubavnoj slagalici, pronaćićeš baš sve odgovore koji te zanimaju, uključujući i kako da održiš vezu čak i ako se vaši znakovi baš i ne slažu “na papiru”. Do sada smo pisali o tome kako se Ovnovi, Bikovi, Blizanci i Rakovi slažu sa drugim horoskopskim znacima, te su na redu Lavovi!

Na površini, Lavovi deluju kao da im ne treba niko i da su sami sebi dovoljni. Mogu biti složene osobe i teško ih je “pročitati”, ali su istovremeno vrlo zabavni. Pored sebe žele jaku osobu koja će brinuti o njima, jer će baš oni biti takvi prema osobi koja osvoji njihovo srce.

lav 7 Ljubavna slagalica: Lav i drugi horoskopski znaci

Lav i…

Ovan: Kako su oboje vatreni znaci, oni deluju na istim talasnim dužinama. Imaju puno razumevanja za drugu stranu i komunikaciju koja se ne mora nužno izraziti rečima. Skoro kao da govore jezikom koji samo oni razumeju! Astrološki gledano, ovo je zvezdana veza!

Nivo kompatibilnosti: Visok

Bik: Oni privlače jedno drugo i to je neosporno. Ali do problema dolazi kada dođe momenat odluke –  ko je “gazda” u vezi? Oboje vole da budu glavni!

Nivo kompatibilnosti: Nizak