Zanima te kako se njegov horoskopski znak slaže sa tvojim? U našoj astro ljubavnoj slagalici, pronaćićeš baš sve odgovore koji te zanimaju, uključujući i kako da održiš vezu čak i ako se vaši znakovi baš i ne slažu “na papiru”.

Nastavljamo dalje! Pisali smo kako se Ovnovi, Bikovi i Blizanci slažu sa drugim horoskopskim znacima, a sada su na redu Rakovi.

Rak je znak koji se vodi intuicijom kada su veze u pitanju. Najbolji su kada imaju potpuno poverenje u partnera. Oni koji umeju da zapamte važne datume ili pokažu svoju ljubav Raku bez nekog posebnog povoda, će u ovom vodenom znaku pronaći idealnog i brižnog partnera. Rakovi kraj sebe žele nekog ko je siguran u sebe i ne plaši se osećanja!

horoskop 7 Ljubavna slagalica: Rak i drugi horoskopski znaci

Rak i…

Ovan: Znak kojem vlada Mesec, Rak je često izuzetno osetljiv, uzimajući reči i dela Ovna previše ozbiljno. Kako bi veza uspela, oba znaka moraju biti spremna na izuzetno razumevanje i kompromis.

Nivo kompatibilnosti: Nizak

Bik: Korak po korak, ako imaju strpljenja, u vezi ova dva znaka otkrivaju partneru mnogo toga o sebi, te mogu izgraditi lep i stabilan odnos, pun ljubavi, koji može trajati ceo život.

Nivo kompatibilnosti: Srednji