Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Ljubavne muke: Pročitali ste trideset knjiga o pronalaženju idealnog partnera. I šta sad?

Ljubavne muke: Pročitali ste trideset knjiga o pronalaženju idealnog partnera. I šta sad?

1/2

Bili ste mahom prefinjeni na poslednjoj žurki. Pazili ste na visinu glasa, pokrete glavom, gestikulaciju. U početku niste ostavljali utisak očajnice, naprotiv. Za svaki slučaj ponavljali ste u sebi omiljenu afirmaciju: Ljubav, putuje sa mnom. Tačnije, verovali ste da je izgovarate u sebi, dok zgodni neznanac nije dobacio prolazeći pored vas: “Bolje da putuješ sa mnom”. Uputili ste mu ogorčen pogled, seli u ćošak i napili se sa veterinarom koji je upravo okončao brakorazvodnu parnicu. To nije sve. Ubijenu od alkohola, sa poluodlepljenim veštačkim trepavicama do kuće su vas odnele drugarice uz pomoć nekih slatkih likova, koji su se interesovali za vaš broj telefona, ali vi niste bili raspoloženi da im izađete u susret, svesni da su prvi utisci najvažniji.

Činjenica, budući čovek vašeg života biće savršeno priseban, ako budete i vi bili, kažu pisci svetskih bestselera o vezama. Ako na samom početku ostavite pogrešan utisak, izvesno će vaš odnos krenuti nizbrdo. Zato slepo slušajte pisce sjajno dekorisanih knjiga, igrajte igrice, manipulišite, pazite na svaki pokret. Kada vas potencijalno muško savršenstvo nazove prvi put telefonom pogledajte u časovnik. Vodite računa na koje ćete zvono podići slušalicu, otvoriti vrata, izaći, skinuti haljinu, nestati bez traga, lupiti mu čežnju, pogledati ga zavodljivo preko čaše, izbaciti mu vazduh iz pluća ultimatumom, upakovanim u ružičastu mašnu, i tako dalje, i tako duže, od jednog do drugog godišnjeg doba, od jedne do druge godine, možda i decenije.

zzzzrchicaenelbalconmirandolaluna Ljubavne muke: Pročitali ste trideset knjiga o pronalaženju idealnog partnera. I šta sad?

Za početak velike promene nabolje, poslušajte kakvog ozbiljnog naučnika. Recimo, Junga. Po njegovom mišljenju, nijedan istinski skroman čovek nije usamljen. U prevodu, razmislite o tome da možda uzrok vašeg dubokog nezadovoljstva i emocionalne praznine nije neka vaša latentna, neregistrovana, tamna osobina, koju tako često pripisujete ženama oko vas. Što je češće primećujete kod drugih i što vas više nervira, reč je o školskom primeru samorefleksije. Obratite pažnju na reči unutar sopstvenog uma. Ova cura levo je prava kučka. Ona desno je istripovana Barbika koja bi se udala i za Kenovog pradedu. Evo mamine i tatine ćerke s diplomom škole koju svaka budala može da završi u inostranstvu. Kakav krš radi u diplomatiji!

Editors choice