Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Ljubavne muke: Pročitali ste trideset knjiga o pronalaženju idealnog partnera. I šta sad?

Ljubavne muke: Pročitali ste trideset knjiga o pronalaženju idealnog partnera. I šta sad?

1/2

Bili ste mahom prefinjeni na poslednjoj žurki. Pazili ste na visinu glasa, pokrete glavom, gestikulaciju. U početku niste ostavljali utisak očajnice, naprotiv. Za svaki slučaj ponavljali ste u sebi omiljenu afirmaciju: Ljubav, putuje sa mnom. Tačnije, verovali ste da je izgovarate u sebi, dok zgodni neznanac nije dobacio prolazeći pored vas: “Bolje da putuješ sa mnom”. Uputili ste mu ogorčen pogled, seli u ćošak i napili se sa veterinarom koji je upravo okončao brakorazvodnu parnicu. To nije sve. Ubijenu od alkohola, sa poluodlepljenim veštačkim trepavicama do kuće su vas odnele drugarice uz pomoć nekih slatkih likova, koji su se interesovali za vaš broj telefona, ali vi niste bili raspoloženi da im izađete u susret, svesni da su prvi utisci najvažniji.

Činjenica, budući čovek vašeg života biće savršeno priseban, ako budete i vi bili, kažu pisci svetskih bestselera o vezama. Ako na samom početku ostavite pogrešan utisak, izvesno će vaš odnos krenuti nizbrdo. Zato slepo slušajte pisce sjajno dekorisanih knjiga, igrajte igrice, manipulišite, pazite na svaki pokret. Kada vas potencijalno muško savršenstvo nazove prvi put telefonom pogledajte u časovnik. Vodite računa na koje ćete zvono podići slušalicu, otvoriti vrata, izaći, skinuti haljinu, nestati bez traga, lupiti mu čežnju, pogledati ga zavodljivo preko čaše, izbaciti mu vazduh iz pluća ultimatumom, upakovanim u ružičastu mašnu, i tako dalje, i tako duže, od jednog do drugog godišnjeg doba, od jedne do druge godine, možda i decenije.

zzzzrchicaenelbalconmirandolaluna Ljubavne muke: Pročitali ste trideset knjiga o pronalaženju idealnog partnera. I šta sad?

Za početak velike promene nabolje, poslušajte kakvog ozbiljnog naučnika. Recimo, Junga. Po njegovom mišljenju, nijedan istinski skroman čovek nije usamljen. U prevodu, razmislite o tome da možda uzrok vašeg dubokog nezadovoljstva i emocionalne praznine nije neka vaša latentna, neregistrovana, tamna osobina, koju tako često pripisujete ženama oko vas. Što je češće primećujete kod drugih i što vas više nervira, reč je o školskom primeru samorefleksije. Obratite pažnju na reči unutar sopstvenog uma. Ova cura levo je prava kučka. Ona desno je istripovana Barbika koja bi se udala i za Kenovog pradedu. Evo mamine i tatine ćerke s diplomom škole koju svaka budala može da završi u inostranstvu. Kakav krš radi u diplomatiji!

Editors choice