Hot topics

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

Da li je tačno da na mladima svet ostaje?

1/3

Ovan

Zauzetim Ovnovima, zvezde u aprilu postavljaju izazov za vezu – bićete u situaciji da nešto krijete od partnera i zbog toga ćete biti ljuti i na sebe i na partnera. A vaše očigledno nezadovoljstvo i čudno ponašanje izazvaće kod partnera sumnju u vašu odanost. Poverenje je na ispitu, pokušajte da povratite ravnotežu i stabilnost – a za to će druga polovina meseca biti povoljna. Iskoristite priliku da kroz razgovor objasnite partneru šta vam se dešavalo – a ako imate šta da krijete, onda to sakrijte mudro i držite se toga.

Slobodni Ovnovi će se sresti sa iskušenjem bivše ljubavi i moglo bi da dođe do kratkotrajnog obnavljanja veze. Nemojte sebi prebacivati zbog toga, obnovljena romansa ima svoju svrhu – uverićete se zašto ste prekinuli taj odnos i zašto je to dobro za vas. Venerin retrogradni hod komplikuje ljubavni život svima, pa će se neki Ovnovi možda uplesti u tajnu vezu i njihova velika očekivanja će biti izneverena. Oni koji ostanu oprezni tokom aprila, provodiće se dobro uz brojne flertove i mogućnosti razvoja veze u nekom povoljnijem periodu.

Bik

Ako ste u vezi, partner će vam biti veoma privržen i nastojaće da vam ispuni želje, dok ćete vi biti zaokupljeni sopstvenim problemima i nećete dovoljno ceniti trud partnera da dopre do vas i pokaže vam da niste sami, šta god da vas muči. U drugoj polovini aprila, vaša vladajuća planeta Venera izlazi iz retrogradnog hoda, pa ćete se probuditi i pokušati da nadoknadite partneru vreme i pažnju koju ste mu uskraćivali. Do kraja aprila, odnosi će vam biti stabilni i obostrano zadovoljavajući.

Slobodnim Bikovima iskrsava neko koga poznaju od ranije, ali im je nestao sa vidika i postoji mogućnost da se emocije probude i razviju i to obostrano. Međutim, kao i kod Ovna, april nije povoljan za ostvarivanje neke prave veze, pa će ovo verovatno biti avantura, posle koje ćete opet biti slobodni i – malo razočarani. Sa druge strane, Bikovi će u ovom periodu generalno biti raspoloženiji za avanture, nego za neko ozbiljnije vezivanje.

Blizanci

Zauzeti Blizanci će imati lep period sa partnerom – zajedničke aktivnosti, uređenje prostora, moguća zajednička ulaganja i uopšte, negovanje i ulaganje u porodični život i zajedništvo. U prvom delu meseca će vas spajati zajednički interesi, planiranja i realizacije, a zvezde vam savetuju da se u drugom delu aprila posvetite jedno drugom kroz opuštanje i uživanje – izlet, kratko putovanje, druženje sa prijateljima, to će vam oboma veoma prijati.

Slobodni Blizanci će biti nostalgični – sloboda nije tako prijatna kad si sam i naročito kad se setiš sopstvenih grešaka, sebičnosti i nerazumevanja, zbog kojih više nisi u vezi. Bićete voljni da popravljate greške i pokušate ponovo sa bivšim partnerom, ukoliko je raskid bio do vas. Takođe, bićete spremni da oprostite partneru, ako se veza prekinula njegovom krivicom. Retrogradna Venera i ovde nešto muti – moguće tajne veze i to veoma emotivne i dramatične.

Rak

Zauzeti Rakovi će biti u situaciji da ocene i vrednuju ono što partner čini, nastojeći da pronađe vreme u svom gustom rasporedu i da se posveti vezi i odnosu. To će vam pomoći da partneru “oprostite” što je toliko zauzet i da mu pružite podršku, tamo gde mu je potrebna. Međusobni lepi gestovi će se smenjivati, pa iako nećete uspeti da provedete zajedno onoliko vremena koliko želite, u ovom periodu ćete se duboko povezati i stvorićete neke lepe zajedičke uspomene.

Slobodnim Rakovima predstoji zbližavanje sa osobom koja ih već neko vreme zanima i to je verovatno neko iz vašeg bliskog okruženja – srećete se poslovno, ili izlazite na ista mesta, ili ste komšije. Bićete raspoloženi da preuzmete inicijativu, ali simpatija vas neće baš ohrabriti u tom smislu, pa ćete se na kraju pitati da li vas uopšte primećuje. U ovim naporima i dilemama proteći će i retrogradni hod Venere i ceo april, pa će nastupiti povoljniji periodi za novu ljubav.

Editors choice