Ovan

Zauzetim Ovnovima, zvezde u aprilu postavljaju izazov za vezu – bićete u situaciji da nešto krijete od partnera i zbog toga ćete biti ljuti i na sebe i na partnera. A vaše očigledno nezadovoljstvo i čudno ponašanje izazvaće kod partnera sumnju u vašu odanost. Poverenje je na ispitu, pokušajte da povratite ravnotežu i stabilnost – a za to će druga polovina meseca biti povoljna. Iskoristite priliku da kroz razgovor objasnite partneru šta vam se dešavalo – a ako imate šta da krijete, onda to sakrijte mudro i držite se toga.

Slobodni Ovnovi će se sresti sa iskušenjem bivše ljubavi i moglo bi da dođe do kratkotrajnog obnavljanja veze. Nemojte sebi prebacivati zbog toga, obnovljena romansa ima svoju svrhu – uverićete se zašto ste prekinuli taj odnos i zašto je to dobro za vas. Venerin retrogradni hod komplikuje ljubavni život svima, pa će se neki Ovnovi možda uplesti u tajnu vezu i njihova velika očekivanja će biti izneverena. Oni koji ostanu oprezni tokom aprila, provodiće se dobro uz brojne flertove i mogućnosti razvoja veze u nekom povoljnijem periodu.

Bik

Ako ste u vezi, partner će vam biti veoma privržen i nastojaće da vam ispuni želje, dok ćete vi biti zaokupljeni sopstvenim problemima i nećete dovoljno ceniti trud partnera da dopre do vas i pokaže vam da niste sami, šta god da vas muči. U drugoj polovini aprila, vaša vladajuća planeta Venera izlazi iz retrogradnog hoda, pa ćete se probuditi i pokušati da nadoknadite partneru vreme i pažnju koju ste mu uskraćivali. Do kraja aprila, odnosi će vam biti stabilni i obostrano zadovoljavajući.

Slobodnim Bikovima iskrsava neko koga poznaju od ranije, ali im je nestao sa vidika i postoji mogućnost da se emocije probude i razviju i to obostrano. Međutim, kao i kod Ovna, april nije povoljan za ostvarivanje neke prave veze, pa će ovo verovatno biti avantura, posle koje ćete opet biti slobodni i – malo razočarani. Sa druge strane, Bikovi će u ovom periodu generalno biti raspoloženiji za avanture, nego za neko ozbiljnije vezivanje.

Blizanci

Zauzeti Blizanci će imati lep period sa partnerom – zajedničke aktivnosti, uređenje prostora, moguća zajednička ulaganja i uopšte, negovanje i ulaganje u porodični život i zajedništvo. U prvom delu meseca će vas spajati zajednički interesi, planiranja i realizacije, a zvezde vam savetuju da se u drugom delu aprila posvetite jedno drugom kroz opuštanje i uživanje – izlet, kratko putovanje, druženje sa prijateljima, to će vam oboma veoma prijati.

Slobodni Blizanci će biti nostalgični – sloboda nije tako prijatna kad si sam i naročito kad se setiš sopstvenih grešaka, sebičnosti i nerazumevanja, zbog kojih više nisi u vezi. Bićete voljni da popravljate greške i pokušate ponovo sa bivšim partnerom, ukoliko je raskid bio do vas. Takođe, bićete spremni da oprostite partneru, ako se veza prekinula njegovom krivicom. Retrogradna Venera i ovde nešto muti – moguće tajne veze i to veoma emotivne i dramatične.

Rak

Zauzeti Rakovi će biti u situaciji da ocene i vrednuju ono što partner čini, nastojeći da pronađe vreme u svom gustom rasporedu i da se posveti vezi i odnosu. To će vam pomoći da partneru “oprostite” što je toliko zauzet i da mu pružite podršku, tamo gde mu je potrebna. Međusobni lepi gestovi će se smenjivati, pa iako nećete uspeti da provedete zajedno onoliko vremena koliko želite, u ovom periodu ćete se duboko povezati i stvorićete neke lepe zajedičke uspomene.

Slobodnim Rakovima predstoji zbližavanje sa osobom koja ih već neko vreme zanima i to je verovatno neko iz vašeg bliskog okruženja – srećete se poslovno, ili izlazite na ista mesta, ili ste komšije. Bićete raspoloženi da preuzmete inicijativu, ali simpatija vas neće baš ohrabriti u tom smislu, pa ćete se na kraju pitati da li vas uopšte primećuje. U ovim naporima i dilemama proteći će i retrogradni hod Venere i ceo april, pa će nastupiti povoljniji periodi za novu ljubav.

Comments