Vaga

Povoljna planetarna konfiguracija pozitivno utiče na razvoj vaše veze i na partnerske odnose, a ako ste sami, donosi mogućnost da se pojavi nova ljubav. Budite strpljivi, savetuju zvezde, stvari se odvijaju za vas onako kako treba i u pravi čas. Ostanite staloženi, držite se svojih granica i poštujte tuđe – savete dajte samo ako vam ih traže, a ako sami tražite savet, onda ga pažljivo saslušajte i primite k srcu. Ne pravite kompromise sa svojim vrednostima i uverenjima, jer ćete se loše osećati zbog toga, a možete i pokvariti odnose, postojeće, kao i nastajuće.

Škorpija

Planete obećavaju mnogo romantike, strasti i dramatičnih gestova, u ime ljubavi. U partnerskim odnosima, vatra se razgoreva i nema toga što niste spremni da učinite za voljenu osobu – vaša spremnost može biti stavljena na probu, imajte to u vidu. Ako ste sami, imaćete više prilika za flert i avanturu. Osećate se optimistično i puni ste entuzijazma, ali se malo udaljujete od realnosti – koja će vas svakako prizemljiti na neprijatan način, ako se ne postarate da jasnije rezonujete.

Strelac

Ako ste u potrazi za ljubavlju, ovo će biti dobar period za vas, koji donosi neočekivane događaje i obrte. Na vama je samo da budete prisutni, pratite šta se dešava i reagujete. Vaš život se raspliće pred vama i donosi ono što vam je potrebno. U partnerskim odnosima morate pokazati strpljenje i razumevanje. Nemojte se ljutiti i osuđivati partnera, pre nego što se potrudite da razumete njegove motive i osećanja. Razmišljajte o novim načinima za rešavanje svojih problema. Uživajte u trenucima mira u društvu voljenih osoba.

Jarac

Skloni ste da veoma ozbiljno shvatate ljubavne odnose, ali u ovom periodu Venera donosi svoj uticaj, pa ćete biti ležerniji, ali i buntovniji i razigraniji nego što ste možda ikada bili. Ako ste u partnerskim odnosima, možete biti u iskušenju da uletite u avanturu, što vam zvezde savetuju da ne činite, da ne biste sebi zakomplikovali život. Možete se uplesti u nešto iz čega posle ne možete da se izvučete. Ako ste sami, osećaćete se dobro u svojoj koži i sami sa sobom, a to vaše zadovoljstvo sobom, može privući nekog posebnog, baš kada to najmanje očekujete.

Vodolija

Ne gubite vreme na odnose koji su očigledno privremeni i okrenite se sebi i svojim pravim potrebama – a potrebno vam je da nađete nekog ko će vas ceniti i voleti takve kakvi ste i kome će vaša osećanja biti dragocena. Ne pokušavajte da se utešite avanturom, ako ste razočarani u ljubav, jer ćete se još više razočarati. U partnerskim odnosima pokušajte da sačuvate strpljenje i da se više uključite u zajedničke (i porodične) aktivnosti. Za vaš odnos bi veoma bilo dobro da nešto zajedno pravite i preuređujete, da uložite zajednički napor u nešto što vam je oboma bitno i korisno.

Ribe

Zvezde savetuju onima koji su vezi da nađu duhovna, intelektualna, kulturna interesovanja, koja će podeliti sa partnerom, jer će vas zajednički sadržaji zbližiti i osetićete da ste na istoj talasnoj dužini. Setićete se da je vaš partner vaša srodna duša i osetićete to, dublje nego ranije. Ako ste sami, možete biti zavedeni na više načina. Osoba koja vas očarava, može vas izmanipulisati da uradite nešto suprotno vašim uverenjima i vrednostima, što vam može naneti i praktičnu i emotivnu štetu. Potrebno je da sačuvate zdrav rezon, jasnoću misli i distancu od preplavaljujućih osećanja – setite se da je fascinacija prolazna, a realnost uvek drugačija.

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovepresets

Comments