Ovan

Ovnovima je ceo ovaj mesec u znaku uživanja i svih ljubavnih zadovoljstava, a sve zbog romantike koja će doći u velikom naletu već od početka meseca. To nije jedina promena, jer ćeš imati potrebu da tražiš ili idealizuješ odnos u kojem se nalaziš, zbog čega će doći i do većih odluka sa partnerom kada je vaša veza u pitanju, poput zajedničkog života ili proširenja porodice. Ovo je period koji unosi romantiku i u živote Ovnova koji su slobodni, pa se tako “smeši” jedna nova i veoma zanimljiva veza.

Bik

Nredni period kada je ljubav u pitanju će biti veoma povoljan i miran, kako kod onih koji su u vezi, tako i kod pripadnika ovog znaka koji su slobodni. Međutim, kasnije će doći do nekih nesuglasica i manjih problema, a sve zbog toga što će se osoba sa strane ili neko iz porodice umešati u sve to. Kao i sve, i za to će imati rešenja, ali je potrebno da imaš strpljenja i razumevanja kako bi se opet sve vratilo u svoj stari kolosek.

ljubavni horoskop 2 Ljubavni horoskop za avgust 2017.

Blizanci

Ono šta te očekuje na početku narednog perioda jesu neka manja razočaranja, a sve zbog toga što imaš želju za nekom promenom, nekim dešavanjem, što se neće odmah desiti, pa će te malo rastužiti. No, nije vreme za očaj, budući da će to vrlo brzo proći, pa tako slobodne Blizance očekuje interesantno poznanstvo koje će prerasti u vezu punu zabave i zadovoljstva, dok će kod onih zauzetih romantika preuzeti vođstvo.

Rak

Vrelo leto u tebi budi “vrele” želje i potpunu zabavu, zbog čega ćeš ove prave letnje dane tome u većini slučajeva i podrediti. Dok će kod pojedinih pripadnika ovog znaka koji su u vezi romantika igrati glavu ulogu, kod onih slobodnih će sve biti u znaku provoda i savršenog flerta koji i te kako prija. Imaćeš neverovatnu sposobnost da privučeš koga kod poželiš, što će svaki dan samo dodatno ulepšati.

Comments