Ovan

Ljubav je u ovom periodu svuda oko vas, u duhu romantičnih filmova. Oni koji su pronašli svoju srodnu dušu, uživaju u novim dimenzijama povezanosti i bliskosti. Možete se osećati slobodnije i opuštenije nego ikada, shvatajući najzad šta znači biti svoj, uz nekog ko je isto tako svoj, ali možete se i vratiti sebi, nakon razočaravajućeg perioda u ljubavi. Vaša ljubavna renesansa se može odnositi na vaš doživljaj sebe, na otkriće prave ljubavi prema sebi i širenje perspektive o ljubavi, iznad svih nivoa koje ste do sada iskusili. Analizirajući svoj život, shvatićete najzad čemu vas uče teške lekcije koje ste ponavljali. Vreme je da prestanete da pravite kompromise sa sobom i otvorite se ka novom horizontu, koji će vam se ukazati u svoj svojoj širini.

Bik

Bikovi u porodičnim i bračnim odnosima ili u dugim vezama mogu doživeti preporod – ljubav će cvetati, razumevanje i podrška će biti istinski, a brojni sadržaji će podstaći dinamiku i doneti nova iskustva. Ukoliko se suočavate sa nekim problemima, u ovom periodu ćete moći da ih rešite i pronađete kompromis, a ako imate neke lične probleme, partner će vam biti navjbolji prijatelj, savetnik i oslonac. Slobodni Bikovi će uživati u aktivnom društvenom životu i upoznavanju novih ljudi, flertovanju i šarmiranju svih oko sebe. Nekome je veoma stalo da vas osvoji, ali ne dozvolite da vrši pritisak na vas – slušajte svoju intuiciju i ne preduzimajte korake na koje niste spremni, da biste izbegli razočaranje i povređivanje.

Blizanci  

Nemojte u ime dobrih starih vremena, zajedničkih iskustava i navike ostati u vezi koja je sagorela i došla do svog prirodnog kraja. Ukoliko ne idete u istom pravcu i ne razvijate se zajedno, sputavaćete jedno drugo i bićete nesrećni. Bolje je da prekinete u prijateljstvu i svesti da svako zaslužuje priliku da potraži ono što mu više odgovara i što ga ispunjava, umesto da pristaje na odnos u kome više nema žive iskre i pomaka. Kao što se neki odnosi mogu završiti, neki se mogu transformisati i preporoditi, a neki se mogu uspostaviti i započeti na vrlo dobrim osnovama. Privlačnost se u ovom periodu zasniva na intektualnoj i duhovnoj srodnosti i potencijalna veza može da se razvija polako i prirodno.

Rak

Povoljni događaji na ljubavnom planu – vaša strastvenost i emotivnost mogu naići na pravi odgovor kod partnera, ili, ako ste sami, kod neke osobe iz vašeg okruženja, koju do sada niste posmatrali kao mogućeg partnera. Porodični odnosi mogu biti zahtevni i naporni, a vi treba da shvatite da svađa može da bude samo ventil i da ne mora da znači da više nema ljubavi i poštovanja. Pokažite toleranciju i razumevanje i ne požurujte partnera da neke stvari uvidi, shvati i prihvati, imajte poverenja da će to umeti i sam, svojim tempom. Ukoliko vam se sviđa neko ko još ne zna da postojite, bićete veoma inspirisani da mu privučete pažnju tako da će morati da vas primeti i zapamti, a možete se i zbližiti za vrlo kratko vreme.

Lav

Povoljan period za zajednički razvoj i napredak – upustite se u istraživanje intelektualnih, kulturnih, umetničkih sadržaja, počnite zajedno da primenjujete neku duhovnu praksu. Sve će vam ovo proširiti vidike i omogućiti vam da bolje upoznate sami sebe i jedno drugo i da se povežete na mnogo višem i istovremeno dubljem nivou. Uspostavićete nove emocionalne standarde i napravićete bitne lične uvide. Ukoliko ste sami, obavljaćete emotivni posao sami sa sobom – usklađivaćete se sa svojim unutrašnjim ritmom, istraživaćete svoju psihološku strukturu, emotivne reakcije, uslovljenosti, obrasce i moći ćete da napravite konstruktivne promene ka onome čemu istinski težite.

Devica

Nemojte ignorisati atmosferu na ljubavnom nebu – nesporazumi, sitne izdaje, razočaranja, to su znaci da je potrebno suočavanje i intervencija, a ako ih zanemarite, nezadovoljstvo će eskalirati i možete se udaljiti. Iskren razgovor o osećanjima, strahovima, nadama i planovima može vam pomoći da prevaziđete prepreke i da objektivno razmotrite okolnosti u kojima ste se našli i da procenite koliko toga vas povezuje, a koliko razdvaja. Razočaranja su moguća i ako ste sami – neko vam se može dopasti, pa ćete hteti da mu pripišete sve najbolje osobine i da verujete da je sjajna osoba, ne zato što se on predstavlja kao nešto što nije, već zato što suviše očekujete i željni ste zaljubljivanja, a realna procena bi vas zaustavila u tom uzletu.

Comments