Ovan

Kada je o ljubavi reč, nema potrebe za strah i paniku jer te očekuje ugodan i prijatan mesec. Odnos sa partnerom nikad nije bio bolji, oboje prosto zračite harizmom i pozitivnom energijom. Očekujte da se zajedno provodite na zabavama, događajima, a jedno od drugog se nećete odvajati ni trena. Ako se i desi kratka razdvojenost, oboma će to izuzetno teško pasti.

Ako si slobodna, decembar će ti doneti upoznavanje sa nekim ko voli da razgovara o filozofiji, životu ali i da pomno analizira svrhu ljubavi. I ti voliš takve razgovore, oni te ispunjavaju tako da će ti konverzacija na “teške” teme sa udvaračem itekako prijati.

Bik

Ove godine, konkretno u decembru, na tvoj odnos sa partnerom više nego ikada će uticati posao. Nalaziš se u fazi kada maksimalno želiš da se posvetiš poslovnim obavezama, a na tvoju radost i partner te u svemu podržava. Njemu odgovara to što želiš da nađeš sebe i da ostvariš poslovni uspeh jer pored sebe imaš osobu koja je itekako ostvarena u onome čime se bavi.

Ako si slobodna, može doći do preokreta i mogla bi da konačno izađeš iz faze kada te maltnene svi udvarači nerviraju i ne dopadaju ti se naročito.

horoskop 21 Ljubavni horoskop za decembar 2017.

Blizanci

Pred tobom su izazovi. Konačno si se smirila i skrasila, a onda će ti se javiti neko iz prošlosti, za koga si posebno vezana i poremetiće ti ceo svet. Bićeš u nedoumici da li da se vratiš staroj ljubavi. Ako ti je trenutno lepo, nemoj to žrtvovati zarad nekog ko te je u prethodnom periodu razočarao.

Ako si slobodna, upoznaćeš osobu koja ti u potpunosti odgovara, očekuje te razvoj ozbiljne veze. Možeš očekivati puno zabave i uživanja.

Rak

Kod tebe i partnera javiće se problem u komunikaciji, a voljena osoba najviše će ti zameriti to što ti je posao broj jedan i što ne možeš i nećeš da joj se posvetiš na odgovarajuć način. Za tebe partner treba da bude neko ko te podržava u poslu, ali ovog puta ta podrška će izostati, tako da će ceo mesec biti turbulentan za tebe.

Ako si slobodna, ne muči sebe pitanjima kada će se pojaviti onaj pravi. Velika ljubav je pred vratima i zato se ponašaj prirodno, smireno i ozbiljno čim naletiš na kvalitetnog udvarača.

Comments