Evo šta možeš da očekuješ prvih dana nakon porođaja!

Dvoje trkača osvojilo grad uprkos mraku i kiši. I sve zabeležili fantastičnim videom!

Hygge koncept u centru grada: Gde da se ušuškaš tokom hladnih zimskih dana?

Sendvič je uvek dobra ideja: 3 nova recepta za najlakši, a najukusniji obrok

Maldivi: Jedini vodič koji ti je potreban ukoliko putuješ u “tirkizni raj”

Želiš savršen, porcelanski ten? Otkrivamo ti tajne japanske beauty rutine

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Preporuka: Gde da izađeš ako voliš chill & hip atmosferu

Sve tajne savršenog Cat Eye looka!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

1/3

Ovan

S obzirom na Veneru u Škorpiji, za tebe se nastavlja period sreće u ljubavi i lepih, romantičnih trenutaka u kojima ćeš uživati kao nikada pre. Mars u Ribama donosi mnogo pozitivne energije koja će uticati na sve aspekte tvog života, pa tako i na onaj deo koji se tiče ljubavi. Tu je i Jupiter koji je za tebe pripremio mnoštvo pozitivnih iznenađenja koja će biti odličan povod za slavlje. Uostalom, vreme je praznika, zar ne?! Budi spremna na to da ćeš dobiti sjajan novogodišnji poklon koji uopšte nema veze sa materijalnim poklonom kao takvim! Biće perioda kada stvari možda neće ići željenim tokom, ali u životu je tako – nekada ide, nekada ne ide, mnogo je izazova i poteškoća, no važno je da se naučiš strpljenju – tome te uči Saturn, planeta nade.

Bik

Sunce će biti u Strelcu sve do 21. decembra, a taj period je odličan za one koji žele da reorganizuju svaki aspekt svog života, pa tako i ovaj koji se tiče ljubavi. Dakle, sada je vreme za promene, naročito one pozitivne! Sunce potom prelazi u znak Jarca što takođe predstavlja pozitivan period za sve pripadnike znaka. Iskoristi nalet pozitivne energije za neke nove inicijative. Kada Venera uđe u Škorpiju, nailazi malo teži period po pitanju ljubavi, naročito za slobodne pripadnike znaka. Neki će biti razočarani svime što ima veze sa osećanjima, dok će drugima cvetati ruže – nešto će svakako zavisiti i od toga kako se ti postaviš u celoj priči. Mars u Ribama svakako donosi mnogo pozitivne energije i seksualnog potencijala, pa ćeš možda biti raspoložena da malo rizikuješ i upuštaš se u avanture ne bi li ostvarila svoje ljubavne snove.

Blizanci

Sunce u Strelcu donosi potrebu da se pozabaviš svojim životom i uneseš promene u neke segmente i to pre svega onaj koji se tiče ljubavi. Budi spremna na to da se neki neće slagati sa tvojim odlukama, ali to te se ne tiče – ti odlučuješ o svom životu. Venera će već na početku meseca ući u znak Škorpije ali to neće promeniti ništa bitno na tom ljubavnom planu. Pozitivan period i dalje traje, pa ipak, Venera će te sigurno ohrabriti da napraviš neki korak napred, ukoliko osetiš da je potrebno da poboljšaš svoj ljubavni život i odnos. Zato, razmisli šta želiš, a onda razgovaraj sa svojim (potencijalnim) partnerom o tome. Promene mogu da budu male, ali i te kako značajne! Jupiter će biti u suprotnosti sa tvojim znakom, ali to i dalje ne znači ništa loše. Imaćeš podršku da pratiš svoj put ili čak uradiš nešto novo što može da bude vrhunac u tvom ljubavnom životu. Samo budi oprezna i vodi se isključivo duhovnim, nikako materijalnim!

Rak

Sunce u Strelcu utiče i na tvoj znak i donosi potrebu za promenama. Ovo ne mora nužno da se odnosi na ljubavni život, ali će najverovatnije prvo on “stradati”. Naravno, promene ne moraju da budu loše, naprotiv, moguće je da ćeš zapravo svoj ljubavni život podići na novi, viši nivo. Već na početku meseca, Venera ulazi u Škorpiju što će na tvoj znak uticati najbolje moguće. Ovo će biti odličan period kako za ljubav, tako i za odnose sa porodicom i prijateljima. Mars u Ribama donosi mnogo pozitivne energije, što će biti spasonosno za tebe, naročitom tokom ove sezone praznika.

Editors choice