OVAN

Ovaj mesec će biti izazov za Ovnove u vezi. Biće ti teško da razumeš šta su tačno potrebe tvog partnera, tako da ako imate o čemu da pričate da je prilično delikatne prirode, možda nije pametno da sad pokrećeš tu temu, bez obzira koliko te stresira nerešena situacija. Sada je vreme da se fokusiraš na druge stvari. Izbegavaj konflikte jer je tenzija i više nego očigledna među vama, no pokušaj da predložiš svojoj drugoj polovini da probate nešto novo i drugačije, prijaće vam.

Slobodni Ovnovi će pred sobom imati uzbudljiv ljubavni mesec. Sa većom kvotom izlazaka koje donosi decembar će automatski biti povećana količina novih ljudi koje ćeš tek upoznati, a sa nekoliko njih se baciti i u ozbiljan flert. Pre nego se upustiš u nešto ozbiljnije, obrati pažnju na ono što ti želiš i na ono što ti je potrebno, kako bi mogla da napraviš procenu pre nego započneš odnos. Jedan određen dejt će ti pomeriti okidač u glavi, gde ćeš se automatski osećati motivisano da radiš na sebi, što će ti doneti novu pozitivnu energiju koja će ti itekako prijati.

BIK

Dolazi vreme kada će slobodni Bikovi se pre opredeliti da slobodno vreme provedu sa svojim partnerom nego bilo gde drugde. Intimni razgovori, duge noći i automatski poboljšavanje emotivne veze između vas dvoje. Možda ćeš poželeti na trenutke da ostaneš sama sa svojim mislima, potencijalno dobiti osećaj da treba sama sve to da “preživiš” jer će biti nalet talasa potisnutih emocija, ali to nije pametno. Spasi sebe kontroverznih situacija koje donose probleme, priznaj svoje greške i prepusti se partneru u potpunosti. Ovo je vaš mesec za uživanje.

Slobodni Bikovi se raduju promenama koje slede na ljubavnom planu. Prihvatanje sebe je novi korak za tebe i samim tim prihvataš svoje nove planove koji tek slede. Putovanja u toku decembra bi mogla da ti donesu potencijalne ljubavne avanture, ali svakako ne treba da juriš u odnos, no uspori i vidi da li ima poente uopšte biti u nekom ljubavnom odnosu sa tom osobom. Ne deli svoje “nagle” zaključke sa ljudima, neki bi mogli da iskoriste tvoje reči protiv tebe, naročito kada je u pitanju ljubavno polje.

BLIZANCI

Blizanci koji su u romantičnom odnosu će biti preplavljeni emocijama u toku decembra. Strast između tebe i partnera će se itekako videti na vama, a i osetiti kada ostanete sami. Krevet je vaša destinacija, a nećete želeti da ga napustite nikako. Budite zahvalni na onome što imate sa partnerom, ali isto tako u toj lavini emocija imajte u vidu da ne treba da srljate u donošenje naglih odluka sa partnerom. Jednostavno uživajte, lep period je pred vama.

Slobodni Blizanci imaju problema sa ponašanjem. Ne znaš kako da izraziš svoje emocije, stoga se ponašaš jako čudno i to počinju da primećuju drugi, što ih naravno i nervira. Možda je trenutak da se malo povučeš sama u sobu i da dobro razmisliš o svojim budućim planovima i to taman na vreme za Novu godinu, kada bi to trebala i da realizuješ. Neko ko ti je prijatelj može takođe jako lako da postane i nešto više.

RAK

Ako si u odnosu – izbegavaj konflikte. Nije vreme da se u toku meseca upuštaš u bilo kakvu svađu sa partnerom jer ćeš samo ti biti u minusu. Pokušaj da se smiriš čak i u najgorim situacijama, ako želiš da održiš vaš odnos. Pokušaj da sagledaš situaciju iz drugog ugla i da svoje emocije ostaviš po strani makar neki kraći period. Doće vreme i za njih, tvoje nezadovoljstvo ne treba da bude projektovano na tvog partnera. On je tu da ti sve pomogne, samo malčice “spusti loptu” i sve će biti okej.

Slobodni Rakovi sa druge strane bi trebalo da posvete pažnju sebi. Poradi na svom izgledu. Promeni frizuru, probaj neki novi način stilizovanja sa kombinacijom drugačijih odevnih komada od onih koje inače nosiš, a ako si nezadovoljna svojom telesnom masom, jednostavno se baci na treniranje bez obzira što će praznične trpeze biti pune. Ako ćeš da se posvetiš ljubavnom životu, sad je vreme da odnos sa samom sobom prvo središ, pa tek onda da se posvetiš nekom drugom i potencijalnom odnosu.

Comments