Ovan

Zauzeti Ovnovi tokom ovog meseca će se još više zaljubiti u svog partnera. Praznična atmosfera, blizina porodičnih slavlja i novogodišnja euforija pogodovaće vašoj vezi i uneti novo romantično raspoloženje u nju. Koliko ste zaljubljeni postaće jasno i ljudima u vašoj okolini koji su do sada možda sumnjali u to, ili vas nisu ni viđali sa partnerom. 

Slobodni Ovnovi neće dozvoliti nikome da im se stvarno približi tokom decembra. I dalje patite zbog nekih odnosa iz prošlosti ili imate neraščišćene odnose sa drugim ljudima, što vas sputava da se upustite u nov romantičan odnos. Vaše dobre namere često bivaju zloupotrebljene, zbog čega vas je strah da date priliku nekome drugom, ali ne možete dozvoliti sebi da vas ovaj strah doveka kontroliše.

Bik 

Kada Bik jednom svoje srce poveri nekome, veoma je teško razdvojiti ih. Zauzetim Bikovima na ljubavnom planu cvetaju ruže, a sada je možda pravo vreme da se odlučite da vaš odnos podignete na viši nivo. Pre toga se uverite da ste i vi i vaš partner na istoj talasnoj dužini i da imate slične planove za budućnost.

Bikovi ne mogu da se skrase sa ljudima koji ne odgovaraju njihovoj energiji,  čak i ako im se neko istinski sviđa. Slobodni Bikovi uvek su otvoreni za vezu, ali nikada neće nepromišljeno uleteti u romantične odnose jer ne žele da traće svoje vreme ni energiju na ljude za koje ni ne znaju da li će biti u njihovim životima za šest meseci. Decembar je odličan period za upoznavanje novih ljudi, a Bikovi će izvući maksimum iz svake prilike koja im se pruži. 

Blizanci 

December će biti mesec uživanja za sve zaljubljene Blizance.  Dugo vam je trebalo da priznate svoja osećanja partneru i da im stavite do znanja koliko vam je stalo do njih, ali otkada ste to učinili, nijednom se niste pokajali. Moguće je da ste izašli iz svoje zone komfora kako bi postigli kompromise u ovom odnosu, ali ne dozvolite sebi da svoju ličnost previše žrtvujete kako bi uspostavili harmoniju u vezi.

Slobodne Blizance očekuje iznenadan susret koji može biti i sudbonosan. Ne ignorišite ljude koji pokazuju veliko interesovanje za vas, vreme je da obratite pažnju na ljude koji zaista brinu o vama i cene vas, a da ostavite u prošlosti ljude koji vas ignorišu. Ne investirajte previše u odnose koji vam ne donose ništa.

Rak 

Rakovi koji su u vezi uživaju u hladnim danima koje provode sa svojim partnerom. Tokom ostatka godine nisu imali dovoljno vremena za rad na ovoj vezi, zbog čega će iskoristiti ovaj period kako bi mu se u potpunosti posvetili.

Slobodni Rakovi i dalje su pod uticajem prethodne veze i ne mogu da smognu snage da nastave dalje. Ne prebacujte krivicu na sebe jer da je bilo suđeno, vaša veza bi mnogo duže trajala. Ne preopterećujte se ovim stvarima već odvojite neko vreme i posvetite se sebi pre nego što uđete u drugu vezu.

Lav

Zaljubljeni Lavovi ne vide nikoga drugog osim svog partnera, ali od silne ljubavi često im se desi da zaborave na sebe i odvoje vreme u kom će biti sami. Nemojte imati prevelika očekivanja od sebe i ne trošite svu energiju na druge, iako ih bezrezervno volite. Ne plašite se da uspostavite granice, pa makar bili tek na početku veze.

Lavovi koji su slobodni mogu biti pod uticajem drugih, ali ipak neće nepromišljeno uleteti u novu vezu. Prijatelji možda pokušavaju da vam dogovore sastanak na slepo sa nekim i u potpunosti je u redu da ih ispoštujete i upoznate se sa tom osobom, ali nemojte sebe siliti na odnos u kom ne vidite budućnost, samo da bi udovoljili bliskim ljudima.

Devica 

Devica je u stanju da pomeri planine za voljenu osobu, a pred vama je turbulentan period koji može doneti velika žrtovanja na ljubavnom planu. Potrudićete se da što više olakšate probleme svom partneru, makar sve što radite išlo na vašu štetu. 

Slobodne Device prepustiće se sebi i uživati u kraju godine, provodeći vreme sa porodicom i prijateljima. Budite oprezni sa ljudima u svom okruženju i čak i ako vam se neko veoma svidi, dobro promislite pre nego što započnete bilo kakvu vezu.

Comments