Ovan

Ovnovima se sprema dosta toga dobrog i lepog na ljubavnom planu kada je u pitanju naredni period. Ono što će biti kod vas veoma interesantno, jeste seksualni život za koji ćete se zalagati da bude što bolji i raznovrsniji. To će se naravno najviše dopasti vašem partneru, a tako ćete uspeti i da postaknete romantiku u svojoj vezi. Ništa drugačije neće biti ni kod slobodnih Ovnova, pa ćete biti sasvim raspoloženi za nova poznanstva, druženje i flert. Sasvim je moguće da ćete upoznati osobu koja će vas zaintrigirati i sa kojom ćete želeti i neku “dublji” odnos, odnosno vezu.

Bik

Naredni period poslužiće vam da ojačate odnose koje imate sa prijateljima i porodicom, te će vam oni biti jako bitni u danima koji vam dolaze. Želećete da provedete što više vremena sa njima, jer ćete se tako osećati udobno i lepo. Ali, to isto važi i za vašeg partnera, pa ćete pokušati i uspeti da vaš odnos učinite čvršćim i stabilnijim. Ukoliko ste slobodni, ono što će vas privlačiti kod pripadnika suprotnog pola, jeste ponašanje, maniri, uopšte ta neka duhovna strana osobe, te nećete samo voditi računa o fizičkoj privlačnosti. Ona će vam svakako biti bitna, ali ne i presudna, jer vam neće biti dovoljno da dobijete samo to od osobe sa kojom želite vezu.

horoskop 12 Ljubavni horoskop za februar 2017.

Blizanci

Prvi mesec ove nove godine nije vam bio naklonjen kada su emotivni odnosi u pitanju, te uopšte niste bili zadovoljni onim što se događalo, odnosno, time što se ništa nije dešavalo značajnije. Međutim, to se u narednom periodu menja, posebno na početku februara. Oni koji su se osećali usamljeno očekuju brojna prijatna iznenađenja, te dosta romantike i nežnosti koja će im veoma prijati. Međutim, nemojte žuriti i ulaziti u odnose za koje niste sigurni da su oni pravi, već povedite računa o tome da li je to prava osoba koja će vam u potpunosti odgovarati.

Rak

Mesec kada će vaše emocije da se pokažu u svom pravom obliku, svakako je februara, kada ćete nekad čak i preterano emotivno reagovati. Međutim, nemojte se posebno brinuti zbog toga, jer vas partner baš iz tih razloga i voli i ceni, te je upravo ta vaša emotivna strana učinila da ga osvojite. Ta ljubav vam služi kao pokretač, zbog čega ćete sve svoje obaveze i ideje raditi mnogo bolje i uspešnije. Osim partnera i posla, obratite pažnju i na prijatelje i porodicu, kako bi sve bilo u najboljem redu, jer i njima nedostajete, pa vam to mogu zameriti.

NA narednim strana pročitajte šta na polju ljubavi tokom meseca februara očekuje preostale horoskopske znakove.

Comments