Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ljubavni horoskop za februar 2018.

Ljubavni horoskop za februar 2018.

1/3

Ovan

Dobri aspekti Venere, Jupitera i Meseca u februaru donose ti dobre novine na polju ljubavi i sreću.
Ukoliko si u vezi postoji dobra šansa da ćeš se uprkos sreći i zadovoljstvu koje emaniraš, ceo mesec nositi sa prigovaranjima svog dragog koji će svemu imati nešto da zameri. Ne dozvoli da te to poremeti i keep on shinin’.

Single devojkama se smeši upoznavanje i to u poslovnom okruženju, ili preko nekog od zaposlenih. Trenutno si fokusirana na posao i tražiš nekoga ko može da te razume i svojim idejama doprinese tvojim poslovnim dostignućima. Partner u svakom smislu. Postoji ozbiljna mogućnost da ovog meseca osetiš magiju zvanu “ljubav na prvi pogled”. 

Bik

Ljubavni život će biti pun energije i entuzijazma ovog meseca, a kretanja Venere će te nagraditi romansom i ljubavlju. Udate ili zauzete pripadnice znaka će doneti neku važnu i pozitivnu odluku po pitanju svoje veze, i veoma je moguće da će ovaj mesec biti trenutak kada se popločava put ka budućem zajedničkom životu ili braku. Partner će se u potpunosti slagati sa tvojim predlozima.

Single ladies će imati mnogo ponuda i predloga da započnu novu vezu, ali su šanse za neku ozbiljnu priču tanke. Ovo je svakako mesec pojačane zabave i druženja, tako da ukoliko tražiš zabavu, druži se izlazi i vidi “šta ima u ponudi” ali nemoj previše da očekuješ kada je u pitanju stabilan i dug odnos to be.

Blizanci

Ljubavni horoskop za ovaj mesec predviđa da ćeš bilo da si zauzeta ili slobodna, imati veoma aktivan mesec ispunjen ljubavlju i emocijama. Tokom prve polovine meseca ćeš težiti fizičkom iskazivanju ljubavi dok ćeš u drugoj polovini biti više okrenuta neopipljivim izrazima ljubavi koje ćeš želeti da dobijaš od svog partnera. Ljubav takođe umnogome zavisi i od toga kako uspeš da izbalansiraš svoj poslovni i privatni život.

Ukoliko si slobodna, prijatelji i društvene mreže su tvoj put do partnera ovog meseca i iz neke od mnogobrojnih komunikacija će se sasvim sigurno izroditi nešto vredno priče. Upoznavanje preko prijatelja je najverovarntije. S duge strane koliko god da je za jednog Blizanca lako zaljubiti se, pravo pitanje je da li ćeš biti toliko entuzijastična i da ostaneš u započetoj vezi? 

Rak

Ako imaš partnera, pripazi na neke nesporazume i nesuglasice ovog meseca. Zvezde kažu da će ih biti. Stres dovodi do neželjenih turbulentinh momenata. Budi hladne glave i ostavi sve ozbiljnije odluke za naredni period sada nije pravi trenutak za kardinalne promene.

Devojke u potrazi za partnerom mogu da nađu svoju drugu polovinu na seminarima, druženjima ili bilo kojim okupljanjima generalno. Druži se, izlazi, budi aktivna i ljubav će naći put do tebe.

Editors choice