Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Promocija novih destinacija: Avio-karte počev od 99 evra

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

1/3

Ovan

Dobri aspekti Venere, Jupitera i Meseca u februaru donose ti dobre novine na polju ljubavi i sreću.
Ukoliko si u vezi postoji dobra šansa da ćeš se uprkos sreći i zadovoljstvu koje emaniraš, ceo mesec nositi sa prigovaranjima svog dragog koji će svemu imati nešto da zameri. Ne dozvoli da te to poremeti i keep on shinin’.

Single devojkama se smeši upoznavanje i to u poslovnom okruženju, ili preko nekog od zaposlenih. Trenutno si fokusirana na posao i tražiš nekoga ko može da te razume i svojim idejama doprinese tvojim poslovnim dostignućima. Partner u svakom smislu. Postoji ozbiljna mogućnost da ovog meseca osetiš magiju zvanu “ljubav na prvi pogled”. 

Bik

Ljubavni život će biti pun energije i entuzijazma ovog meseca, a kretanja Venere će te nagraditi romansom i ljubavlju. Udate ili zauzete pripadnice znaka će doneti neku važnu i pozitivnu odluku po pitanju svoje veze, i veoma je moguće da će ovaj mesec biti trenutak kada se popločava put ka budućem zajedničkom životu ili braku. Partner će se u potpunosti slagati sa tvojim predlozima.

Single ladies će imati mnogo ponuda i predloga da započnu novu vezu, ali su šanse za neku ozbiljnu priču tanke. Ovo je svakako mesec pojačane zabave i druženja, tako da ukoliko tražiš zabavu, druži se izlazi i vidi “šta ima u ponudi” ali nemoj previše da očekuješ kada je u pitanju stabilan i dug odnos to be.

Blizanci

Ljubavni horoskop za ovaj mesec predviđa da ćeš bilo da si zauzeta ili slobodna, imati veoma aktivan mesec ispunjen ljubavlju i emocijama. Tokom prve polovine meseca ćeš težiti fizičkom iskazivanju ljubavi dok ćeš u drugoj polovini biti više okrenuta neopipljivim izrazima ljubavi koje ćeš želeti da dobijaš od svog partnera. Ljubav takođe umnogome zavisi i od toga kako uspeš da izbalansiraš svoj poslovni i privatni život.

Ukoliko si slobodna, prijatelji i društvene mreže su tvoj put do partnera ovog meseca i iz neke od mnogobrojnih komunikacija će se sasvim sigurno izroditi nešto vredno priče. Upoznavanje preko prijatelja je najverovarntije. S duge strane koliko god da je za jednog Blizanca lako zaljubiti se, pravo pitanje je da li ćeš biti toliko entuzijastična i da ostaneš u započetoj vezi? 

Rak

Ako imaš partnera, pripazi na neke nesporazume i nesuglasice ovog meseca. Zvezde kažu da će ih biti. Stres dovodi do neželjenih turbulentinh momenata. Budi hladne glave i ostavi sve ozbiljnije odluke za naredni period sada nije pravi trenutak za kardinalne promene.

Devojke u potrazi za partnerom mogu da nađu svoju drugu polovinu na seminarima, druženjima ili bilo kojim okupljanjima generalno. Druži se, izlazi, budi aktivna i ljubav će naći put do tebe.

Editors choice