Život na visokoj nozi: 12 stvari koje su pravi #luxurylifegoals

5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

U trendu je originalan nakit kao izraz individualnosti – evo gde možeš da ga nabaviš!

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

#musthave aksesoar za leto u stilu Grace Kelly

#weekendescape: Sve što ti je potrebno za romantičan piknik u francuskom stilu

#travelinspo: Nove destinacije koje će tek postati pravi hit!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna i jula

3 frizure za maturu koje možeš napraviti sama!

1/3

Ovan

Februar će biti zanimljiv mesec za tvoj znak, bez obzira na to da li si u vezi ili si sama. Zauzeti će uživati sa svojim partnerom, a njihova veza će biti ispunjena zabavom i slatkim zajedničkim trenucima. Ukoliko si duže u vezi, možda planiraš i onaj korak više, a zvezde su svakako na tvojoj strani. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da se “paze” zgodnih kolega sa posla – možda otkriju da se baš među njima krije njihova nova ljubav!

Bik

Februar će biti u znaku druženja, izlazaka i provoda sa prijateljima, ali koliko god uživala u ovim društvenim aktivnostima i koliko god ti one prijale, shvatićeš da ti je ljubav ipak na prvom mestu i da si premalo pažnje posvećivala svom partneru u prethodnom periodu. Dakle, vreme je za obnavljanje strasti, te se potrudi da mu s vremena na vreme prirediš iznenađenje na koje će sigurno “pasti”. Ukoliko si slobodna, druženja će ti sasvim sigurno proširiti vidike – ali i ljubavne šanse!

Blizanci

U prethodnom periodu si nakupila dosta emotivnog “prtljaga” koji te sada sprečava da se u potpunosti prepustiš osećanjima i ponovo pustiš ljubav u svoj život. Ipak, kada u jednom trenutku odlučiš da “presečeš” i raskrstiš sa prošlošću, ništa te neće sprečiti da budeš srećna i zaljubljena. Dakle, poenta je – pusti! Pusti ono što je bilo i daj sebi šansu da se zaljubiš ponovo, nikad više i nikad strastvenije. Zvezde ti to predviđaju, samo moraš da im dozvoliš da “rade”.

Rak

Pred tobom je izazovan period kada ćeš biti suočena sa brojnim poteškoćama na ljubavnom planu. Iako će odnos sa voljenom osobom biti prilično stabilan i miran, borba će se voditi u tebi. Najednom nisi sigurna da li želiš to što imaš i da li si zadovoljna odnosom u kojem se nalaziš. Pre nego što napraviš dramu i možda doneseš odluku zbog koje ćeš se kasnije kajati, dobro razmisli o tome koje su ti opcije na raspolaganju, a na kraju krajeva – moraš razgovarati i sa njim! Možda će vam samo prijati pauza da biste oboje shvatili šta zaista želite od života, ali i vašeg odnosa.

Editors choice