Ribe

Zauzete Ribe će tokom januara osetiti potrebu da budu više provokativne u vezi i da svoj seksepil jasno pokažu. Prosto imate potrebu da budete sređeni, atraktivni i da zavodite partnera. Naravno da voljena osoba neće ostati ravnodušna, te vas očekuje mesec pun strasti i vrelih trenutaka. Imaćete utisak kao da tek počinjete vezu, a leptirići u stomaku učiniće da budete mazni i spremni na sve da partneru ugodite do kraja. Malo će vas mučiti ljubomora, ali ne dozvolite da ona preraste u nešto opasnije.

Slobodne Ribe će iznenaditi romansa sa kolegom. Ta osoba vam se već duže vreme sviđa, a vi ćete napraviti prvi korak i preuzeti inicijativu. Osoba sa kojom radite nije imuna na vaš atraktivan izgled, pa vam se smeši jedna strastvena veza ovog januara.

 Ljubavni horoskop za januar 2016.

Izvori fotografija: stylenoted.com, demos.udthemes.com, lingdunwang.com, fashiongonerogue.com, newfashionmark.com, siouxcityjournal.com, thefashionisto.com, elegantfashin.blogspot.com, eskipaper.com, profashioneye.com, fr.forwallpaper.com, hellofashionblog.com, transformer.sunnytoo.com

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Milena Stojanović