Ovan

Devojke koje su u vezi početkom januara imaće malih nesuglasica sa partnerom jer se tokom tog perioda nećeš osećati baš sjajno u svojoj koži. Prilično si nezadovoljna dešavanjima na poslu te to utiče itekako na ljubavni život. Pripazi da dečku ne kažeš nešto uvredljivo i ružno jer si britka na jeziku i kažeš uvek ono što misliš, a to baš nije najsjajnija tehnika. Budi malo proračunatija, više se umiljavaj i naravno budi i tolerantnija jer samo tako će partner imati razumevanja za tvoje trenutno neraspoloženje. Ali do kraja meseca sve će se iskristalisati te ćete probleme prevazići i uživaćete u miru i spokoju.

Ako si slobodna pripazi da te ne zavede neko sa nerealnim obećanjima. Do sada si bila ispunjena nekom negativnom energijom, za koju su krive osobe iz tvoje prošlosti, ali da se ne bi opet razočarala u ljubav mudrije biraj osobe kojima ćeš pokloniti svoje srce. Biće šansi za zaljubljivanje i počećeš jasnije da kontrolišeš svoje emocije, a smeši ti se stabilna veza samo ako budeš pažljivija i taktičnija prilikom odabira udvarača.

Bik

Očekuje te harmoničan ljubavni period. Smirena si, nisi pod tenzijom niti stresom, te se racionalno ponašaš i veoma si ozbiljna osoba. Na tvoje ponašanje mogli bi da se ugledaju ljudi u tvom okruženju jer zaista sve što radiš, radiš pametno i promišljeno. Ne srljaš, ne svađaš se, te je partner prezadovoljan vašim odnosom. Samo tako nastavi, zaista ti ide u ljubavi uzlaznom putanjom.

Ako si slobodna tokom čitavog meseca osetićeš potrebu da u potpunosti prvo zadovoljiš sopstvene potrebe, pa tek onda da pokušaš da nađeš srodnu dušu. Želiš da rešiš neka nedovršena pitanja iz prošlosti pre nego što se upustiš u narednu avanturu. Udvarača ne manjka, ali ti si ih sve stavila na čekanje dok prvo sa sobom ne raščistiš šta tačno želiš.

Blizanci

Jaka emocija je prisutna, strast izbija na obe strane i ti se, kao i tvoj dečko, trudiš da ispraviš greške zbog kojih ste se do januara često svađali i koje su vam remetile planove. Ti ne želiš da popustiš u svojim namerama, a i partner je prilično tvrdoglav, te je logično da se svađate i da je bes prisutna u vašoj vezi. Ali lepa vest je da ćete tokom ovog zimskog meseca oboje popustiti jer ništa nije vredno toga da narušite skladan odnos koji odavno imate.

Slobodne devojke, već neko vreme ste bile u paralelnim vezama i same vidite da to ne funkcioniše. Zato će većina vas odlučiti da sve to prekine, da razbistri glavu i da konačno pokuša da nađe nekog pouzdanog tipa koji se neće ponašati poput deteta već će biti ličnost stabilnog karaktera.

Rak

Glavni problem u tvojoj vezi je taj što ti pričaš, pričaš i samo pričaš, a dečko ne stiže ni reč da prozbori. Naravno da je biti komunikativan dobra osobina, ali pusti i njega da nešto kaže i odluči, ne možeš samo ti da budeš ta koja će se za sve pitati. Zato se tvoj partner i povlači u sebe, deluje nezainteresovano i na momente čak i tužno pa počinješ da sumnjaš da možda ima drugu, a zapravo tvoje ponašanje i povremena sebičnost je uzrok svim problemima.

Slobodni Rakovi, ti se tokom dana sto puta zaljubiš i odljubiš. Nikako da raščistiš sa sobom u glavi šta zapravo želiš, već flertuješ sa svima i kada se neko “upeca” ti odjednom počinješ da sumnjaš da je ta osoba dobra za tebe i povlačiš se. Uozbilji se, da ti dobra prilika pred nosom ne pobegne.

Comments