Ovan

Januar vam donosi napetosti i izazove na polju partnerskih odnosa. Morate se setiti da odnos nije trka, niti neko takmičenje u kome treba da pobedite. Iako mislite da neke stvari bolje sagledavate od partnera i osećate se nesigurno zbog njegovih odluka, jednostavno ćete morati da mu poklonite poverenje. Čak i ako se na kraju pokaže da ste bili mudriji i dalekovidiji, suzdržite se od “lepo sam ti rekla”, a partner će to umeti da ceni. Dakle, kompromisi, poverenje, prepuštanje – to je ponekad ono najteže u odnosima, ali vi ste u stanju da se suočavate sa realnošću.

Usamljeni Ovnovi će se takođe suočiti sa izazovima. Bićete veoma društveno aktivni i u prilici da upoznajete nove ljude, ali ako želite da ostavite dobar utisak i da ih šarmirate, pokušajte da slušajte šta vam govore, umesto da smišljate šta vi njima da kažete. Tako ćete izbeći nesporazume i pogrešne zaključke, a i nećete ostaviti utisak nadobudnosti i arogancije. Shvatate? Umesto da pokazujete svoju superiornu inteligenciju, pokažite empatiju, ljubaznost i toplinu.

Bik

Tokom januara ćete biti u prilici da produbite partnerski odnos, na više načina. Jedan od većih izazova za vas, biće da se u potpunosti oslonite na partnera, kao što do sada nikada niste, pa ćete se čudno osećati zbog toga. To je dimenzija odnosa koju do sada nise iskusili, pa je zbog toga utoliko dragocenija. Krajem meseca stiže priliv energije i vaša posvećenost vezi zahteva da eksperimentišete i istražujete – u seksu, kao i u drugim oblastima odnosa, pronalazeći nova zajednička interesovanja i zadovoljstva.

Slobodni Bikovi će tokom januara biti u sitauaciji da vežbaju strpljenje – toliko interesovanja izazivate, toliko flerta i treperenja u vazduhu, ali ni jedna komunikacija se ne realizuje. Nerviraćete se zbog nepreduzimljivosti, zbog ispaljivanja, zbog nepredviđenih okolnosti za koje ćete sumnjati da su običan izgovor za nepreduzimljivost i nedostatak hrabrosti. Vaša emotivna i seksualna energija snažno isijava iz vas, pa zbog toga delujete malo agresivno i zastrašujuće – ali sasvim ste u pravu, onaj ko nije u stanju da zbog toga bude zadivljen, očaran i željan bliskog susreta, ne zaslužuje vašu pažnju.

Blizanci

Partnerski odnosi tokom januara zahtevaju zajednički fokus na spoljašnje stvari, one van vašeg odnosa. Što je odlično, jer vi niste baš fokusirani na partnera i njegove potrebe vas zamaraju. Vaša blizanačka nestalnost naći će uzemljenje u interesima koje delite sa partnerom, a posao kome se budete zajedno posvetili, biće ispunjavajući i doneće vam zadovoljstvo na duže staze.

Slobodni Blizanci će tokom januara imati puno prilika da naprave značajne uvide, kada su u pitanju romatnična očekivanja i stavovi o vezama i ljubavi. Verovatno ćete doživeti neka razočaranja, koja će vas osnažiti, kao i neka iskušenja kojima nećete odoleti – iz čega ćete bolje shvatiti svoje porive i napraviti razliku između onoga što želite i što vam je potrebno. U januaru ćete moći ispravno da postavite svoje emotivne ciljeve – to je uslov da ih i dostignete.

Rak

Tokom januara možete ublažiti trzavice i zaobići neke nesporazume u partnerskim odnosima, tako što ćete izaći partneru u susret. To je jedan od onih perioda kada je potrebno da njegove želje i potrebe stavite na prvo mesto, a to ne bi trebalo da vam bude teško, jer su njegovi prioriteti praktični i tiču se nekih novina, promena i projekata koji će vam se dopasti, utoliko više, ukoliko se potpuno uključite. Nove emotivne nijanse među vama, novi oblici strasti i uživanja, novi zajednički poduhvati – biće napeto, ali zanimljivo.

Slobodnim Rakovima januar donosi obilje prilika da se stave u neku novu situaciju i da ispitaju svoja osećanja, svoj rezon i načine reagovanja. Nemate čega da se plašite, osim toga da će vam se neko toliko približiti, da vaši emotivni zidovi neće biti od pomoći (kao da su do sada pomagali). Vaš posao tokom januara je da naučite da verujete svom srcu i da ga pratite njegove impulse, umesto što pokušavate da se sakrijete od povređivanja.

Comments