Ovan

U vašem ljubavnom životu, sva su svetla zelena! Venera vam šalje strastvene impulse, ali pazite da vaše emotivno i senzitivno buđenje i oživljavanje ne bude previše eksplozivno, jer se možete osećate neprijatno, ili da ne biste upali u neke komplikovane situacije. Dakle, uključite mozak, da biste uspeli da razlikujete ljubav od želje, čak i ako ste zaista ludo zaljubljeni.

U partnerskim odnosima ostajete verni sebi i odlučni da nametnete svoje stavove i zamisli – neumoljivi ste. Partner možda gunđa, ali u suštini se divi vašoj snazi i sarađuje, čak i ako to ne priznaje. U odnosima se dešavaju stvari koje menjaju igru i to je dobro za vas!

Sami Ovnovi mogu ostetiti privlačnost prema potpunom strancu – nećete se pokajati, ako odbacite oprez i prihvatite sve što neočekivani susret nudi.

Bik

Najbolji način da se stvari ne okrenu protiv vas je, da se ne igrate osećanjima drugih. Pokažite da ste skloni da budete pažljivi prema zahtevima bliskih osoba, razgovarajte sa njima i poklonite im vreme i pažnju. Privlačni ste i vaša snažna ličnost svuda ostavlja utisak. Ljubav i strast su sa vama.

Partner će ceniti kada konačno prepoznate njegove zasluge i napor da vas usreći i unese sklad i prosperitet u vaš odnos. Imaćete puno emotivnih momenata, iskustava, sećanja i nežnosti u odnosu.

Ako ste sami, vaša harizma će doći do izražaja – neko će biti privučen, kao magnetom. Slobodni ste i preuzimate vođstvo, sve dok su stvari ležerne. Uživate u zavođenju.

Blizanci

Možda tražite sve, a sve je puno suprotnosti? Možda jedva čekate da vidite kako se stvari menjaju, ili maštate o tome da se smirite? Ovaj početak godine je posebno važan, jer se nadate da ćete napraviti pravi izbor u pravo vreme, a zvezde vas podržavaju u tome.

U partnerskim odnosima budi se vaš šarm i preuzima vodeću ulogu – onaj mrzovoljni deo vas ostaje u drugom planu, što će doneti procvat ljubavi i nežnosti. Svesni ste svog uticaja na atmosferu u vezi, ali i na sve oko sebe i skloni ste da ga koristite na najpozitivniji način.

Ako ste sami, bićete veoma aktivni u potrazi za rasterećenjem, opuštanjem i avanturama, pratićete svoje impulse. Pazite – ako rasipate svoju pažnju na više osoba, niko vas neće shvatiti ozbiljno.

Rak

Stvari stoje ovako – nadali ste se blistavijoj i drugačijoj realnosti, a uhvaćeni ste u zamku svojih očekivanja i stalno nešto čekate. Puno je kontradikcija, koje ste sami kreirali i sa kojima sada morate da se suočite.

Partner poznaje vašu zavisnost od nežnosti i ljubaznosti i pruža vam je nesebično, ali u ovom periodu je potrebno da mu uzvratite na isti način i da mu, u trenucima koje provodite zajedno, poklonite nepodeljenu pažnju. To je najlepši poklon koji možete da mu date.

Ako ste sami, osećate se kao izloženi na vetrometini – sa svih strana duvaju vetrovi, topli i hladni, olujni i blagi, donoseći različite mirise i osećaje. Oklevate da napravite korak ka nečemu konkretnom, ali ako postavite konkretna pitanja, znaćete na čemu ste i bolje ćete analizirati situaciju.

Lav

Neki Lavovi u januaru mogu stupiti u brak – pitaćete, ili ćete postaviti pitanje i stvari će se dalje razvijati u duhu pozitivnih odgovora. Takođe, ovo je povoljan period za planiranje proširenja porodice (i konkretne akcije u tom smislu. Ako ste već u braku, imaćete sjajnu godinu.

Ako ne želite da trošite, možete imati romantične večeri kod kuće, uz sveće, muziku, večeru, omiljene filmove, u čemu ćete uživati sa partnerom i osećati svu udobnost intime i bliskosti. Učinite nešto lepo za partnera i izbegavajte svađe i rasprave.

Ako ste sami, napredujete ka ostvarenju svojih zamisli, jer konačno znate šta hoćete. Za sada ste još uvek na distanci, ispitujući i isprobavajući mogućnosti, da biste mogli da vidite šta će doći kasnije.

Devica

Uživaćete u ljubavi, tokom januara – zgrabite svoju priliku i uživajte, pružajte i primajte ljubav koliko god ste u stanju. Takođe se možete suočiti sa hladnoćom i nedostatkom ljubavi kod nekih osoba u vašem okruženju, a možete i biti zamišljeni nad sećanjima iz vaših bivših veza. Ako tražite ljubav, morate se suočiti sa strahovima, a bliske osobe će vam pružiti podršku u tome.

U partnerskim odnosima se možete suočiti sa pitanjem „da li je ova veza dobra za mene“, naročito ako već neko vreme izbegavate da sebi to postavite to pitanje. Suočite se sa svojom senkom i transforimišite svoje strahove, da biste doživeli dublju bliskost (sjedinjenje) sa partnerom.

Ako ste sami, mogli biste da uletite u vrlo romantičnu i strastvenu ljubavnu priču, koja bi vrlo brzo mogla da se okrene u potpuno suprotnom pravcu. To nije nešto što treba da izbegnete, već kroz šta treba da prođete da biste bolje razumeli sebe i da biste naučili da postavite granice.

Comments