Ovan

Tebi mesec jul donosi sve što si oduvek želela na polju ljubavi! Ako si singl, budi uverena u to da ćeš uživati u letnjim avanturama i da ćeš više nego ikada biti raspoložena za flert, za zaljubljivanje, za romanse… Ah, ta ljubav! Ako si u vezi, očekuju te prelepi trenuci sa partnerom, a neke devojke će čak shvatiti da je njihova veza ona prava pa će se odlučiti i na proširenje porodice. Tvoji odnosi sa voljenim osobama će biti jači ovog meseca i uspećeš da stvoriš željenu bliskost. Uživaj na letovanju – tu te čeka ljubav i svakom smislu!

Bik

Smeši ti se sreća u ljubavi ovog meseca. Imaćeš tu neku magnetsku privlačnost kojoj niko neće moći da odoli, te je uspeh na ovom polju i više nego izvestan, bez obzira na to da li si trenutno u vezi ili si sama. Uživaćeš i prepustićeš se svojim osećanjima, a sigurno iz iskustva znaš da te takvo ponašanje nikada nije izneverilo. Budi srećna i uživaj u vrelom, strastvenom letu koje je pred tobom!

Blizanci

Jul ti nikako neće biti dosadan! Ako si sama, postoje svi izgledi da napokon pronađeš svoju srodnu dušu ili letnju šemu – i u jednom i u drugom slučaju ćeš uživati u novonastaloj situaciji. Leto je, slobodno se prepusti strastima jer nemaš šta da izgubiš. Ako si u vezi, sva ta lepršavost i strastvenost leta može da donese malo problema jer će ti se činiti da sa partnerom nikako ne uspevaš da pronađeš zajednički jezik. Ništa strašno, neka svađa tu i tamo je sasvim normalna tako da ne daj da te ovo obeshrabri. Mir, mir, niko nije kriv!

Rak

Ovog meseca nećeš znati gde ćeš pre. Želećeš ljubav, ali ćeš želeti i karijeru i finansijski napredak. Potrudi se da ovo uskladiš jer – zašto bi ljubav trpela zbog posla?! Ukoliko si slobodna, velike su šanse da ćeš se zaljubiti, a leto je definitivno bolje kada imaš o kome da maštaš i čije slatke poruke da čekaš. Ako si u vezi, takođe ćeš uživati, a sa partnerom imaš ozbiljne planove. Svakako, pre nego što se upustiš u neke takve ozbiljne priče, dobro razmisli da li to zaista želiš.

ljubav1 2 Ljubavni horoskop za jul 2017.
Comments