Ovan

Jul je strastven i aktivan period za vas. U parterskim odnosima stvari se najzad kreću onako kako priželjkujete i možete da se posvetite zajedničkim planovima za budućnost. Otkrivate u sebi osećanja koja ste potisnuli i od kojih ste strepeli i sada imate prilike da ih kanališete na pravi način i da osetite značajno olakšanje i oslobođenje. Ne požurujte partnera, pružite mu ono vreme koje mu je potrebno da neke stvari isprocesuira. 

Slobodni Ovnovi bi mogli da dožive intenzivna osećanja, u susretu sa osobom koja će ih od prvog susreta naročito uznemiriti, na razne načine. Možda ćete imati osećaj da se već poznajete i da je to vaša srodna duša, ali imajte u vidu da je to možda samo do vaše sposobnosti da se brzo konektujete i do vaše spremnosti da uskočite u bazen romantike. Da vam se ne bi desilo da skočite u prazan bazen i ispovređujete se, sačekajte malo sa svojim izlivima osećanja. 

Bik 

Male promene mogu veoma osvežiti vaš odnos – mali poklon, iznenađenje u spavaćoj sobi, izlazak na večeru ili sve to zajedno. Posvetite se partneru i ispunite mu želje, pokažite mu svoju velikodušnost i dobro raspoloženje i dobićete sve što vam je potrebno da se osećate voljeno i sigurno. 

Slobodni Bikovi će se suočavati sa emotivnom prošlošću – možda ćete sresti neku bivšu ljubav ili će vas nešto podsetiti na neke scene i situacije koje su vam u prošlosti bile bolne i za koje mislite da ste ih preboleli. Neće biti prijatno, ali ne udubljujte se mnogo u “šta je moglo da bude”, jer sve što je moglo, već se odigralo. Oprostite sebi (a i bivšima) i krenite dalje. 

Blizanci 

Period otvorene komunikacije za Blizance u partnerskim odnosima – ukoliko želite da vratite stabilnost u vaše odnose, budite iskreni i otvoreni, odbacite svoje redovne manipulacije i usredsredite se na svoje stvarne potrebe, kao i na potrebe partnera. Slušajte dobro, umesto da smišljate šta ćete reći, pa ćete pronaći kompromis spontano i brže nego da ste pokušavali da iskalkulišete. 

Slobodni Blizanci će imati potrebu da izražavaju svoja osećanja i romantično raspoloženje – flertovaćete i uživaćete u tome, ali snažan unutrašnji naboj traži intenzivno razrešenje. Moguće avanture, koje vam opet neće pružiti osećaj ispunjenja koji tražite. Okrenite se umetnosti i kreativnom izražavanju, to će vam umiriti dušu. 

Rak 

Ukoliko ste od skoro u vezi i veoma ste zaljubljeni, suzdržite se od potrebe da pričate o venčanju i imenima dece, već se usredsredite na to da se što bolje upoznate i uživajte u onome što imate. Lep period u dugim vezama i brakovima, a ukoliko ste željni promene, aspekti su povoljni za kreiranje dinamičnijeg (ili smirenijeg) stila života i pronalaženje novih zajedničkih interesovanja. 

Slobodni Rakovi bi mogli da se veoma zaljube u julu, možda u osobu sa kojom im se čini da nisu u vezi, jer nisu naročito angažovani – može se desiti nešto zbog čega ćete početi drugačije da posmatrate tu osobu. Takođe, moguć povratak stare ljubavi – i nastavak komplikovane priče koju ste imali. 

Comments