Ovan 

Tokom jula vam, pre svega, sigurno neće biti dosadno! Društveni život, druženja, izleti i putovanja daće vam priliku da se lepo provedete sa partnerom i unesete novu energiju u svoje odnose. Ako ste sami, bićete vrlo raspoloženi za ljubavne avanture, a prilike za romansu, sastanke i flert, ukazivaće se na svakom koraku. Možete upoznati zanimljivu osobu u znaku Lava ili Vodolije, sa kojom možete ostvariti više od avanture. Dobre su prilike i za obnavljanje starih ljubavnih veza, kao i za povezivanje sa prijateljima koje ste izgubili iz vida. Prijateljstva će biti u fokusu od polovine meseca, u kontekstu zabave i zajedničkih aktivnosti. 

Bik 

Dobra energija vas prati tokom jula, pojačava se vaša svesnost i intuicija, a na ljubavnom planu to vam može doneti značajne uvide. Imaćete prilike da rešite neke nesuglasice sa partnerom i produbite postojeći odnos, kao i da upoznate zanimljivu osobu, sa kojom ćete se povezati na poslovnom planu, a koja vam može doneti ostvarenje snova, na više nivoa. To može biti vaša srodna duša, neko ko je mentalno snažan i sposoban da se nosi sa svakom situacijom. Dobra komunikacija i kompatibilnost sa osobama u znaku Lava i Strelca – dinamični i ispunjavajući događaji u romantičnom smislu, ali i na nivou uspostavljanja novih prijateljstava. 

Blizanci 

Povoljan period u kome će sve ići svojim tokom, a ono što ste smatrali neostvarivim, ili malo verovatnim na ljubavnom planu, može se otvoriti i pokrenuti na najbolji način. Možete upoznati osobu koja će neposredno i na prijatan način izraziti svoje interesovanje da vas bolje upozna – to će vam veoma laskati i angažovati, samo se opustite i prevaziđite sumnju u sebe i nesigurnost. Ta osoba (u znaku Blizanaca, Strelca ili Device) vam može postati veoma važna – inspirisaće vas i pokrenuti i emotivno i kreativno. Moguće je i obnavljanje starog prijateljstva ili bivše ljubavi. U partnerskim odnosima ćete obnoviti strast i pokrenuti energiju zajedničkim opuštajućim aktivnostima, kroz zabavu i druženje. 

Rak 

Jul će biti mesec burnih promena koje će vam doneti samopouzdanje i energiju – osećaćete da nema prepreke koju ne možete da prevaziđete. Ostvarićete nova poznanstva, puno ćete se družiti i učvršćivati postojeće veze (emotivne i prijateljske) i pravićete planove za budućnost. Vaša veza može preći na sledeći nivo – zajednički život, brak, ili dublja povezanost sa više međusobnog razumevanja i slobode – u zavisnosti od toga gde se sada nalazite i čemu težite. Pripremite se za neočekivane obrte i iznenađenja – telefonski pozivi, neplanirani sastanci i susreti mogu vas pokrenuti u smeru u kome se niste nadali da ćete ići. Bićete raspoloženi za eksperimentisanje i nova iskustva, a velike su šanse da ćete i naći to što tražite, mada možda ne na način na koji ste to do sada činili. 

Lav 

Puni ste energije, svesni ste sebe, intuicija vam je nepogrešiva – i sve to će vam jako dobro služiti tokom jula, da se iz nekih situacija izvučete bez posledica, kao i da zgrabite prilike koje se ukazuju, u ljubavi, kao i u ostalim životnim aspektima. Veoma ste harizmatični i blistate svojim prepoznatljivim sjajem, pa vam pažnje i laskanja neće nedostajati, ali na vama je da preuzmete inicijativu i napravite konkretne poteze, ukoliko želite da se nešto dogodi – nemojte biti pasivni, nego pokažite da ste zainteresovani i da vam je stalo, kako u partnerskim odnosima, tako i u novim poznanstvima. Na taj način ćete izbeći nesporazume koji mogu nastati ako vi ne preduzimate ništa, a drugi to tumače na svoj način – signali koje pasivno šaljete mogu biti „izgubljeni u prevodu“. 

Devica 

Dobar perido za donošenje bitnih odluka, kao i za putovnja, naročito polovinom meseca. Možete se opustiti, uobičajena strepnja i odmeravanje svakog detalja ustupiće mesto aktivnoj energiji, pa ćete biti u stanju da malo izađete iz svojih okvira i unesete živost i avanturizam u svoj pristup emotivnim (a i svim ostalim) pitanjima. U partnerskim odnosima osveženje će doneti putovanja, organizovanje zabava, zajedničko uživanje u društvenim događajima i sadržajima koji vas oboje interesuju. Ukoliko ste sami, možete steći nova poznanstva i proširiti krug prijatelja, a u tom društvu će vam biti jako zabavno i bićete inspirisani da pokažete svoje najbolje osobine, što će nekome biti posebno privlačno i neodoljivo. Postoji i mogućnost za povezivanje sa neadekvatnim osobama, čije vrednosti i uverenja nisu na vašem nivou, a tada vam neće biti teško da se povučete iz takvog društva. 

Comments