Ovan

Za ovnove ne dolazi tako prijatan period, bar ne na ljubavnom planu. Komunikacija može biti ta koja će stvoriti dodatne probleme. Zauzeti bi trebalo da povedu računa o tome koje i kakve reči će izgovoriti svom partneru, jer stres i haos na poslu mogu uticati na to da budete grublji nego što je potrebno i tako da pokvarite odnos sa partnerom. Pokušajte da se izolujete i da se malo udaljite od sebe, kako biste postigli i nakupili dovoljno energije da se izborite sa svim emotivnim problemima. Ako ste slobodni ovo je period kada ćete svoju slobodu i nastaviti, jer neće imati nekih novih situacija ili prilika kada ćete upoznati nekog novog i poželjnog za vezu.

Bik

Bikove očekuje povoljan period, bar kada je u pitanju mesec jun. Sve će vam biti baš onako kako želite i kako planirate. Zauzeti će biti u dobroj i kvalitetnoj vezi, čemu će posebno doprineti vaši seksualni apetiti koji će biti pojačani, pa će i partner zbog toga biti prvrženiji, ali će i produbiti svoje emocije prema vama. Mogući su manji problemi u komunikaciji sa partnerom, ali samo zato jer vas neće u potpunosti razumeti, no kada mu jasno predočite situaciju i stanje stvari, primiriće se i shvatiti da je učinio pogrešku. Slobodne čekaju nova poznanstva, a možda i neke nove avanture. Ali i ako otpočnete nešto novo, znajte da neće dugo trajatim ali će vam prijati i biće vam lepo ma koliko dugo ili kratko bilo.

Ljubavni horoskop za jun 2016. Ljubavni horoskop za jun 2016.

Blizanci

Zauzeti blizanci ulaze u jedan lep i miran period kada su ljubav i emocije u pitanju. Ukoliko postoje neke razmirice i nesuglasice u odnosu sa partnerom, onda je potrebno da se primirite i pazite na izgovorene reči, jer grubost i reči izgovorene u afektu mogu dovesti do velikog problema, što će značajno uticati na dalji tok vaše veze. Slobodni će u narednom periodu biti pod uticajem jakih emocija, pa ta hipersenzitivnost može da vas navede da se u trenutku odlučite da započnete novu vezu. Ali, čak i ako započnete tu novu vezu, ona baš i nema izglede da će se dugo održati.Ponajviše će vaše maštanje i zamišljanje veze kao iz bajke doprineti tome da ne možete da ostvarite trajniju vezu, pa je potrebno da svoje nerealne zamisli malo smirite i zakoračite u realan, svet odraslih ljudi.

Rak

Zauzeti rakovi će u narednom periodu skoro konstantno imati osećaj učamlosti i monotonije, koji će zahvatiti u stvari sve segmente vašeg ljubavnog i porodičnog života. Tako će i biti tokom većine meseca juna. I vi i partner ćete gledati svako svoja posla i svako svoje obaveze, zbog čega će verovatno imati malo neslaganja i otežane komunikacije. Međutim, krajem meseca dolazi period u kojem ćete se naglo trgnuti, što će uticati i na vašeg partnera, pa će pozitivna energija koju budete imali u tom trenutku podgrejati vaš odnos. Poboljšanja vas očekuju i u seksualnom smislu, pa je sigurno da nemate razloga da očajavate, već se primirite i sačekajte tih pet minuta. Slobodni rakovi će na početku meseca želeti da budu sami, te da se misli o ljubavi i nekim novim dešavanjima zadrže samo na nivou mašte. Tako će i biti sve do kraja meseca kada postoji velika mogućnost da upoznate jednu osobu koja će vas veoma zainteresovati, a sa kojom je veoma moguće da ćete ostvariti odnos i vezu koji imaju izglede da uspeju na duže staze.

Comments