Ovan

Jun je za tebe u znaku ljubavi! Bez obzira na to da li si u vezi ili ne, nećeš skidati osmeh sa lica. Ako si u dugoj i ozbiljnoj vezi, ovaj mesec može da bude odlučujući za vas kao par jer se napokon pokreću ozbiljna pitanja u vidu, pogađaš, braka i proširenja porodice. Ipak, nije da ti nisi spremna na to! Ako si sama, biće ti mnogo važniji lični razvoj i rad na sebi nego ljubav. Možda odeš iz zemlje zarad posla ili školovanja, a tamo te definitivno očekuje mnogo ljubavnih avantura!

Bik

Ovog meseca će tvoja veza biti na probi. Previše ćeš razmišljati o tome da li je to to, da li uživaš sa svojim partnerom i da li te ta veza zaista ispunjava i čini srećnom. Dok će neki parovi “pući” i otići svako na svoju stranu, neki će “preživeti” i krenuti sigurnim putem ka ozbiljnijoj vezi koja i te kako obećava i obavezuje. Ako si slobodna, moguće je da ćeš svoju ljubav pronaći na neočekivanom mestu – možda putem neke aplikacije? Ne plaši se ovakve “modernizacije” ljubavi!

Blizanci

Ovog meseca zračiš posebnom energijom! Sve uči su uprte u tebe, a ti privlačiš pažnju gde god se pojaviš. Zato, nemoj da se iznenadiš ukoliko “svi muškarci budu u tvom redu” jer prosto niko ne može da ti odoli. Ako si singl, verujemo da ćeš moći da od svih tih udvarača odabereš onog pravog. Ako si već u vezi, onda te očekuje mnogo lepih trenutaka sa partnerom, a moguće je i da ćeš razmišljati o nekim većim i ozbiljnijim koracima.

Rak

Opusti se tokom ovog meseca i prepusti se svojim strastima i osećanjima. To će dodatno “začiniti” tvoju vezu, a seksualni život će ti biti i te kako važan tokom toplog juna. Dakle, imaš sve predispozicije za uživanje sa partnerom, a to će ti jako prijati nakon svih poslovnih obaveza. Ako si slobodna, moraš više da se aktiviraš na polju ljubavi! Samo tako ćeš prestati da “kukaš” što nemaš sreće u ljubavi i nešto ćeš zaista i uraditi po tom pitanju.

horoskop1 Ljubavni horoskop za jun 2017.
Comments