Ovan

Do polovine juna, Venera dominira poljem partnerstva, ali nije baš u sjajnom položaju, zbog uticaja drugih bitnih planeta. Za veze i odnose to znači povremene zastoje u komunikaciji, nervozu, ljutnju i nerazumevanje, kao i preterano dramatične reakcije – sve ćete primati k srcu i optuživati partnera da vas zapostavlja, da namerno radi protiv vas i da mu nije dovoljno stalo. Laknuće vam u drugoj polovini juna, kad se odnosi stabilizuju i harmonizuju. Biće puno izvinjavanja i opraštanja, a partnerski odnos će biti u prvom planu.

Slobodni Ovnovi će imati prilike za strasne avanture, koje će možda pogrešno shvatiti kao početak nove veze. Mogući su i nesporazumi po pitanju naklonosti – vi ćete flertovati i zabavljati se, a druga strana će verovati da je dobila zeleno svetlo. A možda će situacija biti i obrnuta – poverovaćete da je neko zainteresovan i dostupan, dok se taj neko samo igra i ništa ne obećava. Krajem meseca počinje smireniji, odnosno, stabilniji period, pa će biti više prilike za romantične doživljaje i uzvraćena osećanja.

Bik

Retrogradno kretanje Marsa kroz vašu kuću partnerstva do kraja juna predstavlja izazov – vaša veza je na ispitu. Od obostranih osećanja i namere da ulažete u odnos i stabilizujete, zavisi da li ćete u vezi vrednovati ono loše i nefunkcionalno, ili ono dobro, što vas povezuje i raduje. A od toga šta prevagne, zavisi da li ćete odnos produbiti, odnosno, da li ćete prebroditi krizu i položiti test ljubavi. Najveći problem za vas će biti da pređete preko nekih stvari, da oprostite i nastavite dalje, a partner neće moći da podnese ako ostanete sa njim samo da biste mu prebacivali i kažnjavali ga za greške.

Slobodni Bikovi će leteti s cveta na cvet, tražeći neki posebno mirišljav i privlačan, na kome će se zadržati. Prva polovina juna donosi poznanstva i avanture, koje će vam podići samopouzdanje i potvrditi vam da ste privlačni i poželjni, ali vama je potrebno više od toga. Ne odbacujte olako naklonost osobe koja vam se uporno udvara, sačekajte da vidite šta će se događati u drugoj polovini meseca, kada će zvezde pružati podršku jasnom rasuđivanju i pozitivnim osećanjima.

Blizanci

Venera je u znaku Blizanaca, a to donosi pozitivan naboj partnerskim odnosima – kriza je iza vas, sada možete za neko vreme da se opustite i uživate sa partnerom. Do polovine meseca zvezde su naklonjene emotivnim odnosima Blizanaca u vezi ili braku i obasjavaju onu romantičnu stranu, podstičući strast i osećanje povezanosti. Napunite baterije i produbite odnos u ovom periodu – u drugoj polovini juna neće biti nekih posebno neprijatnih situacija, ali povoljni aspekti vezani za parovanje će se ticati materijalne i praktične strane vašeg odnosa, zajedničkih ulaganja, kupovine, planiranja, romantika odlazi u drugi plan.

Slobodni Blizanci će biti inspirisani i u svom najboljem izdanju – blistaćete šarmom i zračiti privlačnošću, skretaćete pažnju gde god se pojavite. U prvoj polovini meseca biće vam dovoljno da “sakupljate poene” i negujete svoju sujetu, da šarmirate i zavodite sve oko sebe. Druga polovina juna donosi vam emotivni “zamor materijala” pa ćete poželeti da se zadržite uz neku osobu koja vas razume i sa kojom imate o čemu da razgovarate. A tada ćete imati prilike da birate (mada vam neće biti lako da izaberete).

Rak

Partnerski odnosi prolaze kroz period preispitivanja – otvaraju se neka stara pitanja i problemi koje ste potisnuli i čije ste rešavanje odlagali. Vodićete maratonske razgovore i pregovore, bez nekog rezultata. Bićete na ivici da odustanete, pa ćete opet pokušati da oživite bliskost i povezanost. Pitaćete se da li ste neke stvari zaista prihvatili, a neke oprostili, jer vam i dalje smetaju. Nemojte donositi nikakve presudne odluke do kraja meseca, savetuju zvezde, jer nećete imati jasnu perspektivu, koliko god razmišljali i analizirali.

Slobodni Rakovi će biti skloni komplikovanju situacija koje bi inače bile sasvim jednostavne – želećete da se unapred osigurate i da postavite temelje, pravila, ultimatume i ograničenja, kako biste predupredili povređivanje i to pre nego što uopšte uđete u vezu. Teško da će se neko odvažiti da se uplete sa vama kada ste tako strogi i napeti i sve pokušavate da predvidite. Vaš pokušaj da kontrolišete početak i razvoj odnosa na takav način, udaljiće od vas svakoga ko bi hteo da se prepusti spontanom razvoju bliskosti i osećanja.

Comments