Hot topics

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

Da li je tačno da na mladima svet ostaje?

1/3

Ovan

Do polovine juna, Venera dominira poljem partnerstva, ali nije baš u sjajnom položaju, zbog uticaja drugih bitnih planeta. Za veze i odnose to znači povremene zastoje u komunikaciji, nervozu, ljutnju i nerazumevanje, kao i preterano dramatične reakcije – sve ćete primati k srcu i optuživati partnera da vas zapostavlja, da namerno radi protiv vas i da mu nije dovoljno stalo. Laknuće vam u drugoj polovini juna, kad se odnosi stabilizuju i harmonizuju. Biće puno izvinjavanja i opraštanja, a partnerski odnos će biti u prvom planu.

Slobodni Ovnovi će imati prilike za strasne avanture, koje će možda pogrešno shvatiti kao početak nove veze. Mogući su i nesporazumi po pitanju naklonosti – vi ćete flertovati i zabavljati se, a druga strana će verovati da je dobila zeleno svetlo. A možda će situacija biti i obrnuta – poverovaćete da je neko zainteresovan i dostupan, dok se taj neko samo igra i ništa ne obećava. Krajem meseca počinje smireniji, odnosno, stabilniji period, pa će biti više prilike za romantične doživljaje i uzvraćena osećanja.

Bik

Retrogradno kretanje Marsa kroz vašu kuću partnerstva do kraja juna predstavlja izazov – vaša veza je na ispitu. Od obostranih osećanja i namere da ulažete u odnos i stabilizujete, zavisi da li ćete u vezi vrednovati ono loše i nefunkcionalno, ili ono dobro, što vas povezuje i raduje. A od toga šta prevagne, zavisi da li ćete odnos produbiti, odnosno, da li ćete prebroditi krizu i položiti test ljubavi. Najveći problem za vas će biti da pređete preko nekih stvari, da oprostite i nastavite dalje, a partner neće moći da podnese ako ostanete sa njim samo da biste mu prebacivali i kažnjavali ga za greške.

Slobodni Bikovi će leteti s cveta na cvet, tražeći neki posebno mirišljav i privlačan, na kome će se zadržati. Prva polovina juna donosi poznanstva i avanture, koje će vam podići samopouzdanje i potvrditi vam da ste privlačni i poželjni, ali vama je potrebno više od toga. Ne odbacujte olako naklonost osobe koja vam se uporno udvara, sačekajte da vidite šta će se događati u drugoj polovini meseca, kada će zvezde pružati podršku jasnom rasuđivanju i pozitivnim osećanjima.

Blizanci

Venera je u znaku Blizanaca, a to donosi pozitivan naboj partnerskim odnosima – kriza je iza vas, sada možete za neko vreme da se opustite i uživate sa partnerom. Do polovine meseca zvezde su naklonjene emotivnim odnosima Blizanaca u vezi ili braku i obasjavaju onu romantičnu stranu, podstičući strast i osećanje povezanosti. Napunite baterije i produbite odnos u ovom periodu – u drugoj polovini juna neće biti nekih posebno neprijatnih situacija, ali povoljni aspekti vezani za parovanje će se ticati materijalne i praktične strane vašeg odnosa, zajedničkih ulaganja, kupovine, planiranja, romantika odlazi u drugi plan.

Slobodni Blizanci će biti inspirisani i u svom najboljem izdanju – blistaćete šarmom i zračiti privlačnošću, skretaćete pažnju gde god se pojavite. U prvoj polovini meseca biće vam dovoljno da “sakupljate poene” i negujete svoju sujetu, da šarmirate i zavodite sve oko sebe. Druga polovina juna donosi vam emotivni “zamor materijala” pa ćete poželeti da se zadržite uz neku osobu koja vas razume i sa kojom imate o čemu da razgovarate. A tada ćete imati prilike da birate (mada vam neće biti lako da izaberete).

Rak

Partnerski odnosi prolaze kroz period preispitivanja – otvaraju se neka stara pitanja i problemi koje ste potisnuli i čije ste rešavanje odlagali. Vodićete maratonske razgovore i pregovore, bez nekog rezultata. Bićete na ivici da odustanete, pa ćete opet pokušati da oživite bliskost i povezanost. Pitaćete se da li ste neke stvari zaista prihvatili, a neke oprostili, jer vam i dalje smetaju. Nemojte donositi nikakve presudne odluke do kraja meseca, savetuju zvezde, jer nećete imati jasnu perspektivu, koliko god razmišljali i analizirali.

Slobodni Rakovi će biti skloni komplikovanju situacija koje bi inače bile sasvim jednostavne – želećete da se unapred osigurate i da postavite temelje, pravila, ultimatume i ograničenja, kako biste predupredili povređivanje i to pre nego što uopšte uđete u vezu. Teško da će se neko odvažiti da se uplete sa vama kada ste tako strogi i napeti i sve pokušavate da predvidite. Vaš pokušaj da kontrolišete početak i razvoj odnosa na takav način, udaljiće od vas svakoga ko bi hteo da se prepusti spontanom razvoju bliskosti i osećanja.

Editors choice