Ovan

Moguće je da ćete u ovom periodu biti vrlo naporni partneru – stvari se ne odvijaju onako kako ste zamislili, nemate kontrolu i osećate se nesigurno. To je za Ovnove lekcija iz poverenja – umesto da se svađate, ucenjujete, trgujete i pokušavate da utičete na svaki način, jednostavno pustite. Ono što nije do vas, nego je do partnera, on mora sam, a najbolje će to učiniti uz vašu podršku i razumevanje, ili makar nemešanje.

Slobodni Ovnovi će takođe biti vrlo agresivni u izražavanju osećanja i traženju onoga što misle da treba da dobiju – možete se suočiti sa odbijanjem, koje će iznad svega povrediti vašu sujetu, a to je nešto sa čim ćete imati dosta posla tokom juna.

Bik

Iskušenje za Bikove – ako ste se upustili u aferu van braka ili veze, očekujte da će vam se život iskomplikovati, na načine koje ne možete da prevaziđete lako. Moraćete da donosite teške odluke, da se preispitujete duboko i da na kraju možda zaključite da uzbuđenje koje doživljavate nije vredno rizikovanja odnosa koji negujete. Ako budete veoma pažljivi i promišljeni, možda ćete uspeti da sve to zadržite za sebe i ne uznemirite partnera (što zvezde preporučuju).

Slobodni Bikovi bi takođe mogli da se upletu u emotvne komplikacije – možete se naći u paralelnoj vezi, ne shvatajući ni jednu ozbiljno, a to će se ispostaviti manje zabavno, nego što ste mislili. Na kraju ćete morati da budete pošteni i prema sebi i prema onima koji su otvoreni i pošteni prema vama (a to tek neće uopšte biti zabavno).

Blizanci

Promene na ličnom i planu partnerskih odnosa dešavaju se ubrzano, a vi niste sigurni da li vam to odgovara, iako ste se u poslednje vreme osećali suviše statično i priželjkivali ste promenu. Pronađite vremena za razmišljanje, kako biste otkrili šta tačno hoćete i strpljenja za partnera, kako biste izbegli nepotrebne sukobe, zbog sopstvene nesigurnosti i neodlučnosti.

Slobodni Blizanci će uživati u dinamičnom periodu – ne brinite, nadoknadićete sve što ste propustili u poslednje vreme, ne morate da se bacate u avanture, same će vam se “nameštati”. Puni ste energije, dobro raspoloženi, šarmantni i neodoljivi i prijaće vam otvoreno interesovanje i mogućnosti koje vam se nude.

Rak

Pronaći ćete u partneru (i porodici) podršku i saosećanje koje vam je potrebno, ukoliko ne skrivate svoja osećanja (kao što umete), već otvoreno istupite sa onim što vas muči i brine. Vaši bližnji će rado sa vama podeliti svoje misli i osećanja i pružiće vam utehu i osećanje sigurnosti, što će vam pomoći da se izborite sa bilo kojim problemom koji imate.

Slobodni Rakovi imaju intenzivnu potrebu da se sa nekim zbliže. Nedostaje vam nežnost i prisnost, ali ne žurite da započnete vezu sa prvom osobom koja vam pokaže toplinu i razumevanje. Vama je neophodna intelektualna kompatibilnost, da biste osim romantičnih osećanja koje traži srce, imali i onu iskru izazova, koju traži vaš duh.

Comments