Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/3

Ovan

Moguće je da ćete u ovom periodu biti vrlo naporni partneru – stvari se ne odvijaju onako kako ste zamislili, nemate kontrolu i osećate se nesigurno. To je za Ovnove lekcija iz poverenja – umesto da se svađate, ucenjujete, trgujete i pokušavate da utičete na svaki način, jednostavno pustite. Ono što nije do vas, nego je do partnera, on mora sam, a najbolje će to učiniti uz vašu podršku i razumevanje, ili makar nemešanje.

Slobodni Ovnovi će takođe biti vrlo agresivni u izražavanju osećanja i traženju onoga što misle da treba da dobiju – možete se suočiti sa odbijanjem, koje će iznad svega povrediti vašu sujetu, a to je nešto sa čim ćete imati dosta posla tokom juna.

Bik

Iskušenje za Bikove – ako ste se upustili u aferu van braka ili veze, očekujte da će vam se život iskomplikovati, na načine koje ne možete da prevaziđete lako. Moraćete da donosite teške odluke, da se preispitujete duboko i da na kraju možda zaključite da uzbuđenje koje doživljavate nije vredno rizikovanja odnosa koji negujete. Ako budete veoma pažljivi i promišljeni, možda ćete uspeti da sve to zadržite za sebe i ne uznemirite partnera (što zvezde preporučuju).

Slobodni Bikovi bi takođe mogli da se upletu u emotvne komplikacije – možete se naći u paralelnoj vezi, ne shvatajući ni jednu ozbiljno, a to će se ispostaviti manje zabavno, nego što ste mislili. Na kraju ćete morati da budete pošteni i prema sebi i prema onima koji su otvoreni i pošteni prema vama (a to tek neće uopšte biti zabavno).

View this post on Instagram

There’s always something good in every day 🤍

A post shared by KATIE ONE (@katie.one) on

Blizanci

Promene na ličnom i planu partnerskih odnosa dešavaju se ubrzano, a vi niste sigurni da li vam to odgovara, iako ste se u poslednje vreme osećali suviše statično i priželjkivali ste promenu. Pronađite vremena za razmišljanje, kako biste otkrili šta tačno hoćete i strpljenja za partnera, kako biste izbegli nepotrebne sukobe, zbog sopstvene nesigurnosti i neodlučnosti.

Slobodni Blizanci će uživati u dinamičnom periodu – ne brinite, nadoknadićete sve što ste propustili u poslednje vreme, ne morate da se bacate u avanture, same će vam se “nameštati”. Puni ste energije, dobro raspoloženi, šarmantni i neodoljivi i prijaće vam otvoreno interesovanje i mogućnosti koje vam se nude.

Rak

Pronaći ćete u partneru (i porodici) podršku i saosećanje koje vam je potrebno, ukoliko ne skrivate svoja osećanja (kao što umete), već otvoreno istupite sa onim što vas muči i brine. Vaši bližnji će rado sa vama podeliti svoje misli i osećanja i pružiće vam utehu i osećanje sigurnosti, što će vam pomoći da se izborite sa bilo kojim problemom koji imate.

Slobodni Rakovi imaju intenzivnu potrebu da se sa nekim zbliže. Nedostaje vam nežnost i prisnost, ali ne žurite da započnete vezu sa prvom osobom koja vam pokaže toplinu i razumevanje. Vama je neophodna intelektualna kompatibilnost, da biste osim romantičnih osećanja koje traži srce, imali i onu iskru izazova, koju traži vaš duh.

Editors choice