Ovan

Za vas će ovo biti nezaboravan, dinamičan period, pun događaja koji mogu doneti značajne promene u vašem životu. Burna osećanja vas preplavljuju, ali im ne smete dozvoliti da upravljaju vašim procenama i odlukama – prigrlite ih i proživite, ali nemojte preduzimati nikakve odlučne akcije pod nabojem, bilo da ste ushićeni i srećni, bilo da ste ljuti i besni. Upravljajte svojim ponašanjem i izvinite se ako je bilo neprilično – na udaru su partner, porodica i svi vaši najbliži. Ako ste sami, možete sresti svoju srodnu dušu, u raznim uznemirujućim scenarijima – možda je to neko ko vas je „na prvu“ iznervirao i izazvao, ili neko koga znate, ali ga ne primećujete – važni emotivni susreti i događaji, povezani su sa teskobnim suočavanjem sa sobom, rušenjem predrasuda i gubitkom iluzija, a to nikada nije prijatno, ni lako.

Bik

Ako u ovom izazovnom periodu koji se odlikuje emotivnim nabojem i preplavljenošću raznim (suprotstavljenim) emocijama želite da održite harmoniju u partnerskom odnosu, to će teško ići u uslovima svakodnevnog života i rutine. Biće više razloga (glupih) za svađu, nego za zahvalnost i nežnost, pa ako ste toga svesni i pitate se šta biste mogli da uradite – izađite sa partnerom iz okvira svakodnevice i priredite romantične ili avanturističke momente i događaje, a najbolje je da kombinujete jedno i drugo. Ukoliko ste sami, ništa značajno se neće promeniti u vašem statusu, ali dobro ćete se provoditi i uživati u druženju i flertu, bez pritiska da nekog „odaberete“ i poklonite mu posebnu pažnju. Ne posmatrajte svakog koga upoznate kao potencijalnog partnera, opustite se i zabavljajte i usput posmatrajte svoja (često uzburkana) osećanja i obrasce u čijim se okvirima kreću.

Blizanci

U partnerskom odnosu možete napraviti veliki pomak kroz zajedničke aktivnosti koje se tiču duhovne prakse – idite zajedno na neki seminar, vežbajte jogu, čitajte knjige, delite utiske, vežbajte tehnike disanja i opuštanja, isprobajte načine povezivanja i telesnog sjedinjenja koje poznaje istočnjačka duhovna praksa, zabavljajte se i uživajte. Ako ste sami, bićete skloniji da se preispitujete i provodite vreme sami, nego da izlazite i družite se i težite da nekog upoznate i to je dobro za vas. Bavite se sobom na svim nivoima (imate puno posla), a ako vam se neko približi i želi da vam se pridruži u tom poslu, nemojte ga odgurnuti. Ostanite otvorenog uma i srca, pa možete doživeti transformišuća iskustva. Budite oprezni sa rečima – budite taktični, izbegavajte da „izričete presude“ i budite suzdržani kada su u pitanju obećanja, jer ste skloni da ih dajete u neletu optimizma, iako nije realno da ćete moći da ih ispunite.

Rak

Planetarni uticaj pokreće značajne događaje i preokrete u vašem ličnom i ljubavnom životu, verovatno povezano. Možda će sve početi kao izazovan poslovni projekat (susret) i odvesti vas, krivudavim i zaobilaznim putevima do ispunjenja snova. U partnerskim odnosima se svašta može dogoditi, od osnivanja porodice (moguća je neplanirana trudnoća), preko preseljenja i promene posla i načina života, do raskida i razvoda, a slično bi vam se moglo dogoditi i ako ste sami. Pratite tok kome ionako ne možete da se oduprete, makar to praćenje ličilo na batrganje da ostanete na površini dok vas bujica nosi i da posmatrate događaje kao ubrzan film i verujte da Univerzum radi za vas i obezbeđuje ono što vam je upravo potrebno (koliko god to zastrašujuće i brutalno izgledalo u trenutku kada se događa). Verujte u snagu svog bića, budite svesni sebe i toga da zaslužujete najbolje i verujte procesu kroz koji vam najbolje stvari dolaze.

Lav

Zvezde vam savetuju da se ne opuštate, odnosno, da budete oprezni i prisutni, jer u ovom periodu emocije mogu biti prevrtljive, a odnosi zamagljeni neizrečenim, naslućenim, ili pogrešno protumačenim signalima. Nastojte da u partnerskim odnosima održavate što jasniju i jednostavniju komunikaciju, ništa ne podrazumevajte i ne uzimajte zdravo za gotovo i ispitajte svako osećanje i osećaj. Oprez je potreban jer se može desiti da se partner udalji, tumačeći pogrešno vaše ponašanje i vaše reči, zbog preosetljivosti, koja je u ovom periodu manje-više svima svojstvena. Ako ste sami, vaš šarm neće biti dovoljan, ali može biti preteran – pokušajte da se ne predstavljate i ne pravite šou, da se ne hvalite i ne „pokazujete“, jer možete biti shvaćeni kao površna, naporna i egocentrična osoba (a korisno je za vas i da preispitate do koje mere to zaista jeste).

Devica

Žurba, obaveze i zanimljiva, ali zahtevna dešavanja, mogu vam skrenuti pažnju do te mere da uopšte ne primetite partnerovo nezadovoljstvo i neraspoloženje. Iako verujete da pratite stvari (povremeno pitate partnera kako je i šta mu se dešava), nešto vam prolazi ispod radara, a vaša površna pažnja nije dovoljna da to „uhvati“. Pokušajte da odvojite vreme za razgovor sa partnerom, ali ne o svojim preokupacijama, nego o tome šta se njemu dešava i kako se oseća. Ako ste sami, društveni život će vam biti aktivniji i burniji nego inače, bićete veoma popularni i dobro ćete se zabavljati. Možete upoznati nove osobe, ali u ovom periodu, ne pokušavajte da stupite u vezu, prosto uživajte u flertu i pažnji koju dobijate i pustite da se stvari spontano odvijaju.

Comments