Ovan

Ako ste u braku ili dugoj vezi, želećete da vam partner ugađa na sasvim konkretne načine. Polje ljubavi je za vas tokom maja materijalistički aspektovano, pa će dokaz pripadnosti i privrženost za vas biti luksuzni pokloni, večera u fensi restoranu, putovanje na neko egzotično mesto. Cenićete i nov automobil i obnovu garderobe, a partner neće pokazati puno razumevanja za vaše potrebe i troškove u koje se upuštate. I to će dovesti do tipičnih bračnih rasprava – novac i rasipnost. Merkurov retrogradni hod traje do 22. maja i dotle će vam partnerska komunikacija biti puna napetosti i nervoze. Poslednje nedelje maja ćete uspeti da pronađete zajednički jezik sa partnerom.

Materijalistički aspekt se kod slobodnih Ovnova iskazuje kroz velikodušno trošenje na društvo i provod – u ovom periodu, novac vam daje samopouzdanje i mogućnost da se krećete u otmenim krugovima – gde možete upoznati neku galantnu i šarmantnu osobu. U ovom periodu naklonjene su vam Vage, Blizanci, Škorpije i Lavovi i sa nekim od ovih znakova moguća je vrlo burna i izazovna veza.

Bik

Partnerski odnosi Bikova su tokom maja u fazi stabilizacije. Osećate se dobro i puni ste energije i želite svoje dobre vibracije da prenesete na partnera – on to doživljava kao preteranu zahtevnost i traženje pažnje i propušta da primeti vaše napore na zbližavanju. Partner je okrenut sebi, a vama je potrebno da uskladite vaš odnos, da sumirate stvari i da znate na čemu ste i kako ćete (i da li ćete zajedno) dalje. Strpite se i sačekajte poslednju nedelju maja i prestanak uticaja retrogradnih planeta, pa će vam odnosi krenuti nabolje, kroz strast i romantiku.

Slobodnim Bikovima kraj maja obećava uplovljavanje u novu vezu. Ali dotle će biti mnogo nostalgije i preispitivanja – međutim, kad vratite film i sve proanalizirate objektivno, shatićete da uopšte niste pogrešili i da ste kao slobodni u mnogo boljoj poziciji (sami sa sobom) nego što biste to bili da ste ostali u vezi u kojoj ste bili nezadovoljni. Biće dosta flerta i zabave, a prilaziće vam drugi Bikovi, Jarčevi, Vage i Škorpije.

Blizanci

Sve do 9. maja držite se gunđanja sebi u bradu, unutrašnjih dijaloga i prepiranja sa sobom – ionako ne biste svoja osećanja, želje i potrebe mogli da iznesete tako da doprete do partnera na pravi način. Sa podrškom Jupitera koju ćete imati krajem druge nedelje maja, stvari će već stajati drugačije – tada treba da priđete partneru i da se otvorite i poverite mu se, jer će on biti raspoloženiji da vas sasluša. Napetost u odnosu popušta, a u poslednjoj nedelji maja ćete opet biti zaljubljeni i bliski.

Slobodnim Blizancima će tokom maja biti veoma zanimljivo – mnogo flerta sa zanimljivim osobama i ljubavne ponude na sve strane! Vi sta naizgled nezainteresovani, ali pažnju će vam skrenuti jedna stara ljubav, ili neko ko je nedostupan (možda zauzet) i pruža vam izazov. Sunce ulazi u vaš znak 20. maja i tada dobijate priliv dobre energije i raspoloženja – društveni život se aktivira i vreme je da ostali upoznaju novu osobu, odnosno, da se novi odnosi definišu. Strelac, Vaga, Lav ili Ovan su zainteresovani za vas.

Rak

Već duže vreme nastojite da izađete u susret partneru i osećate da sami nosite vezu i da je partner odsutan, neuključen i oslanja se na vas da ćete se truditi za oboje. Tokom maja ćete se okrenuti sebi i ličnom razvoju, jer će vam biti preko glave ulaganja u vezu i partnera, koja se nikako ne isplaćuju i ne vraćaju. I to je dobro za vas, mada će se partner zabrinuti – vaše povlačenje u sebe i usmerenost ka sebi će definitivno primetiti i smetaće mu (narušavate mu komfor). Pokušaće da vas vrati u prethodnu poziciju, a vaše odmeravanje snaga neće mnogo uticati na odnose – ostanite dosledni i posvećeni sebi, uživajte u društvenom životu i osnažujte svoje samopouzdanje.

Slobodnim Rakovima tokom maja predstoje burni događaji – u društvu u kome se krećete upoznaćete zanimljivu osobu, a privlače vas Bikovi, Škorpije, Ribe ili Device. Bićete u veoma romantičnom raspoloženju, ali ako čekate da osoba koja vam se sviđa napravi prvi korak, propustićete povoljan ljubavni period. Dakle, već krajem prve nedelje maja skupite hrabrost i preuzmite inicijativu – to će vam doneti uživanje razmeni emocija i energije.

Comments