Ovan

Mart je tako mesec ljubavi za tebe! Imaćeš priliku da ostvariš sva svoja romantična maštanja, a bez obzira na to da li si u vezi ili ne, sigurno ćeš uživati jer ti predstoje prelepi dani. Ljubav vreba iza svakog ćoška, samo treba da je uočiš i prepustiš joj se. Očekuje te mnogo lepih trenutaka i romantičnih iznenađenja, ali ipak ćeš morati malo da pripaziš da nalet tvoje enrgije ne “sprži” ljude oko tebe.

Bik

Predstojeće proleće pozitivno utiče i na tebe. Bićeš zaljubljena u sve što te okružuje, a tvoje dobro raspoloženje će biti prosto zarazno. Bićeš spremna za romantične ljubavi, ali i avanture, a odlučila si da ovog meseca samo slušaš svoje srce. Intenzivno tragaš za svojom srodnom dušom, a prilika zaista ima koliko hoćeš. Ukoliko si u vezi, možda ćeš se odlučiti na neki veći, bitniji korak.

horoskop 38 Ljubavni horoskop za mart 2017.

Blizanci

Nažalost, ljubav za tebe neće biti baš sjajna ovog meseca ali – preživećeš. Ništa posebno se neće ni promeniti na ovom polju tokom marta, ali to ne znači da već u aprilu neće biti bolje. U vezi će sve biti po starom, ali ako želiš nešto da menjaš, imaš svu slobodu da to uradiš. Ako nisi u vezi, uživaj još malo u svom singl statusu, izlazi, druži se i zabavljaj.

Rak

Mart će za tebe biti prilično turbulentan mesec, ali to ne mora da znači ništa loše. Strasti će biti naglašene, a varnice će leteti na sve strane, samo što bi trebalo da povedeš računa o tome da ovakvo raspoloženje iskoristiš za uživanje sa partnerom, a ne za rasprave zbog stvari koje nisu bitne. Potpuno uživanje u romantičnim trenucima te očekuje krajem meseca, a ni slobodnim pripadnicama ovog znaka neće biti tako loše – ljubav je u vazduhu, baš kao i bezazleni flert.

Comments