Ovan

Planetarni raspored tokom marta podržava zajedničke interese u partnerskim odnosima. Sve oko čega se dogovarate i preduzimate zajedno, biće uspešno i daće vam osećaj bliskosti i povezanosti. Dakle, usredsredite se na to da funkcionišete kao par, kao tandem, kao tim. Ako vam partner prebacuje da ste odsutni i nezainteresovani, to je zato što ste vi zapravo više okrenuti sebi i svojim osećanjima u ovom periodu, pa su vaše lične potrebe suprotstavljene potrebama partnerskih odnosa.

Slobodni Ovnovi mogu slobodno da se prepuste samoposmatranju, analizi svojih stanja i osećanja i u skladu s tim, mogu da biraju društvo onih koji im prijaju. Ne morate nikome da se prilagođavate, ali sa osobom (osobama) sa kojom delite vibracije usmerenosti ka sebi, nemojte deliti životne i poslovne planove i ciljeve. Držite se preispitivanja i osvešćivanja svojih emocija, a informacije o svom životu zadržite za sebe.

Bik

Tokom marta vaš partnerski odnos je u uzlaznoj liniji i vama to izuzetno prija, ali može se desiti da se partner oseća preplavljeno i da nije u stanju da upravlja svojim osećanjima – možda se plaši tolike otvorenosti i predanosti, jer je ranije nije iskusio u tolikoj meri. Iz tih razloga, može imati detinjaste emotivne ispade, koji ne treba da vas uznemiravaju. Zapravo, razumevajući partnera, možete mu pomoći da sam sebe bolje razume. Budite strpljivi.

Slobodni Bikovi će osećati izvestan pritisak sopstvenih i tuđih očekivanja – treba da nađete nekog, treba da se skrasite, vreme prolazi… Sve su to poruke koje će vas pratiti tokom marta i uticati na vaše pokušaje da pristanete na neke ponude, koje biste inače odbili. Shvatite to kao eksperiment u domenu očekivanja, koji će vam pomoći da ih se oslobodite i da radite tačno ono što vam odgovara i što želite.

ljubavni horoskop 1 e1581672449852 Ljubavni horoskop za mart 2020.

Blizanci

Vaš partnerski odnos tokom ovog meseca zavisi od komunikacije – a ona se razvija i produbljuje, naročito ako ste tek u početnoj fazi odnosa. Ukoliko ste već dugo u uigranoj vezi, planetarni uticaj vas podstiče da promenite, odnosno, prevaziđete neke dosadašnje obrasce – takođe kroz komunikaciju. Vreme je da razgovarate o svemu, da potegnete sva ona pitanja oko kojih niste mogli da se složite, kao i ona koja ste zaobilazili. Razgovarajte o budućnosti, o strahovima i očekivanjima, o ličnim potrebama i o tome šta je za koga najvažnije. Normalno je da imate različite prioritete, samo to nije lako prihvatiti.

Slobodni Blizanici bi mogli da se nađu u situaciji da menjaju svoje planove iznenada, i da impulsivno reaguju u kontaktu sa osobama koje ih zanimaju (kao potencijalni partneri), kao i sa prijateljima. Možete ostaviti loš utisak na one koji vas ne poznaju i povrediti one koji su vam bliski, pa se zato više usredsredite na sebe. Posmatrajte sebe sa distance, iz šire perspektive i pokušajte da razumete svoje motive – za vas je vreme analize i samospoznaje i značajnih uvida, koji će sigurno doprineti poboljšanju komunikacije sa drugima i vašoj sposobnosti da se otvorite i pokažete ranjivost.

Rak

Vaš partnerski odnos je pod lupom ovog meseca. Nemojte testirati partnera i postavljati mu izazove – sigurno će pasti na svim ispitima, koje mu pripremate sa idejom da hoćete da vidite da li je dostojan vaše pažnje i daljeg ulaganja u odnos. Neke stvari morate da promenite, a ako udruženim snagama pristupite tome, shvatićete da vam smetaju iste stvari i bolje ćete se razumeti. Promene bi mogle da budu korenite – ukoliko otkrijete da ste suviše različiti, to bi moglo da vas razdvoji, ili da vam pomogne da napokon prihvatite jedno drugo takve kakvi ste.

Slobodnim Rakovima zvezde predviđaju povoljan period za ljubav – možete upoznati nekog posebnog i na vrlo buran način započeti svoj ljubavni roman. Doduše, to može biti i novela, kolumna, ili samo aforizam – strast će vas voditi, a dokle će vas dovesti, zavisi ne samo od osećanja, nego od mnogih suptilnih faktora, koje nije moguće prepoznati odmah u početku.

Comments