Saznajte ljubavni horoskop za mart 2023. za svaki od horoskopskih znakova. Evo šta vas očekuje na ljubavnom planu ovog meseca.

Ovan

Mirniji period je pred vama – u partnerskim odnosima možete malo da se opustite, prestanete da razmišljate šta ćete reći i na koji način ćete pokrenuti razgovor o nečemu što vas brine i pronađete više zabave i radosti. Zvezde vam savetuju da budete neozbiljni i senzualni, da flertujete sa partnerom i da ga zavodite, da biste promenili energiju i vratili romansu u vaš odnos. Postarajte se da provodite zajedno dovoljno vremena u prisnosti i maženju, gledanju filmova, spremanju hrane i svim onim aktivnostima koje vas zbližavaju i podržavaju vašu intimnost i bliskost. 

Ako ste sami, uložite u izgled, jer je to ulaganje u samopouzdanje. Idite kod frizera, kupite sebi komad garderobe, seksi veš – promenite nešto na svojoj spoljašnjosti, kako biste pokrenuli unutrašnje promene. Efekat vas može iznenaditi – svi će vam govoriti da zračite i da fantastično izgledate, a primetiće vas i oni za koje želite da obrate pažnju. Napunite svoj akumulator, osećajte se dobro zbog sebe i romansa će doći sama – i biće zabavno! 

Bik 

Venera traži od vas da se malo izmaknete od svojih osećanja i ispitate prošlost, kako biste procenili svoje težnje. U partnerskim odnosima možete ostvariti harmoniju kroz fokus na vrednosti koje su vas povezale i na ono zbog čega ste jedno drugom potrebni. Možete biti u situaciji da pružite partneru podršku i oslonac, ili da ih on pruži vama i to će vas podsetiti zašto ste najbolji zajedno i koji su vaši zajednički interesi i stremljenja. Ako osećate da se partner udaljio, nemojte tvrdoglavo istrajavati na uvređenosti i čekati da vas se seti – priđite mu, izrazite se njegovim jezikom ljubavi, borite se za svoju vezu! 

Ako ste sami, imaćete mnogo prilika za flert i avanturu, a u drugoj polovini meseca možete sresti svoju srodnu dušu, nekoga sa kim ćete osetiti istinsku i duboku povezanost. Kada vam se osećanja rasplamsaju, setite se uobičajenih grešaka koje pravite kada ste zaljubljeni i – ne žurite, već usporite. Dajte šansu novom odnosu da se razvija i ostanite realni – idealizacija i bajkoviti uzleti redovno dovode do razočaranja i vi želite plamen koji istrajno gori, a ne vatromet koji brzo nestaje. 

Blizanci 

Ako su vaše emocionalne potrebe u partnerskim odnosima zadovoljene, bićete mirni i stabilni, a ako nisu, nezadovoljstvo može kulminirati. Sve što vam smeta, uznemiravaće vas još više, a partner neće promeniti svoje ponašanje ako to zahtevate od njega. Pokušajte da promenite ono što možete – svoju sopstvenu perspektivu – da biste jasnije sagledali prednosti (a ne samo mane) svog odnosa i da biste objektivnije procenili svoj udeo u nezadovoljstvu. Možete uticati na partnera promenom sopstvenog ponašanja. 

Same Blizance očekuju burni događaji na ljubavnom planu. Društvo će vas izvući iz ljušture, ali vi morate napraviti prvi korak ka osobi koja vam privlači pažnju. Novo poznanstvo može biti vezano i za novi krug prijatelja, ili se može desiti na mreži i inspirisati vas da se pokrenete i prevaziđete stres i anksioznost koju stvara pomisao na zbližavanje i intimnost, na obaveze koje donosi veza i strah od gubljenja slobode raspolaganja sopstvenim vremenom i upravljanja prema sopstvenom raspoloženju. 

Rak 

U partnerskim odnosima Rakovi će biti oslobođeni određenog tereta i puni poleta – strast se budi, a vaša sposobnost da stvorite romantičnu čaroliju je na vrhuncu polovinom meseca. Spremni ste da ugađate partneru, da ga zavodite, izazivate i ostvarujete njegove fantazije i da ga uključite u stvari koje vas uzbuđuju i pokreću. Od intelektualne razmene, preko tolerancije do nežnosti i strasti, svaki nivo veze među vama nabijen je elektricitetom – varnice sevaju, vi ste u svom elementu, a partner je srećan! 

Ako ste sami, vaša harizma dolazi do izražaja u drugoj polovini marta i niko vam ne može odoleti. Uživaćete u neobaveznom flertu, osmesima i pogledima, dok vas ljubavni kompas ne usmeri ka jednoj posebnoj osobi, koja vam izaziva leptiriće u stomaku. Sledite svoje srce – šta drugo – ali pristupite novom poznanstvu drugačije nego do sada, sa otvorenim kartama. Rakovima je teško da se otvore, ali zvezde toplo preporučuju iskrenost i neposrednost, isplatiće vam se na duge staze. 

Lav 

U partnerskim odnosima imate priliku da razvijete i produbite svoju vezu, da u njoj pronađete više smisla i ispunjenosti. U prvoj polovini meseca možete se boriti sa distancom i hladnoćom i osećati se uvređeno i zapostavljeno, ali kada prevaziđete ego, možete skrenuti pažnju partnera na pravi način. Budite ljupki i zabavni kao što jeste, budite velikodušni i topli i maštoviti u načinima da to izrazite – podsetite partnera zašto se zaljubio u vas, pa će se zaljubiti ponovo, u lakoći igre i odsustvu opterećujućih očekivanja. 

Ako ste sami, srce će vam brže kucati tokom druge polovine marta, kada se možete naći u izabranom društvu koje vam imponuje, u kome ćete steći pažnju i divljenje, svojom plemenitom pojavom i ponašanjem. Vaš šarm je lepršav i svi se u vašem društvu osećaju prijatno i uvaženo, a vi se možete zabavljati na najvišem nivou, onako kako godi i vašoj duši i vašoj sujeti. A onaj ko se zabavlja posmatrajući vas kako se zabavljate i smeška se kao da vas je „provalio“, osvojiće vaše srce.  

Devica 

U partnerskim odnosima, bilo da ste već dugo zajedno, ili ste nedavno započeli vezu, uživaćete u intimnosti i zajedništvu. Ugrabite svaku priliku da budete sami i provedete zajedno nezaboravne trenutke, bilo da ostajete u kući i spremate intimnu večeru, ili sedate u auto i idete u provod i avanturu. Sve što podelite u ovom periodu (uzbuđenje, strast, smirenost, tihu radost međusobnog prisustva i glasan smeh) snažno će vas povezati i pružiti vam dobar osećaj u pogledu razvoja odnosa i zajedničke budućnosti. 

Ako ste sami, osećaćete se veoma senzualno, a vaša privlačnost će delovati kao magnet. Međutim, možete privući osobe sa različitim motivima i nivoom senzibiliteta, pa vam zvezde savetuju da zadržite neophodnu distancu, sa koje možete objektivno da procenite nečiju vrednost i ozbiljnost. Ne želite da se upuštate u površne odnose, niti da poverujete da sa nekim možete imati nešto ozbiljno i da se onda razočarate. 

Comments