Ovan

Kompromis je definitivno glavna reč kada su Ovnovi u pitanju, kao i sve ono što će im se dešavati na ljubavnom planu kada je mesec novembar u pitanju. Budite spremni za prilagođavanje, jer ćete samo tako postići uspehe koje priželjkujete. Dosta lepih intimnih trenutaka i odličnih seksualnih momenata biće kod vas, pa ćete biti veoma zadovoljni onim pto će se događati u narednom trenutku. Budite obazrivi prema partneru, te povedite računa o načinu komunikacije sa njim, kako ne biste zapali u probleme i rasprave koje ne želite. Nove ljubavne veze na pomolu su kada su veze u pitanju, pa će i slobodni Ovnovi profitirati.

Bik

Dosta emotivni i osećajni ćete biti tokom ovog meseca, te će vas to pratiti kroz veći period koji je pred nama. Sve to će naravno uticati i na vaše odnose, kako prijateljske, porodične, tako i na ljubavne. Dosta ćete se zbližiti sa svojim partnerom, što će vam svakako odgovarati, te ćete ga još više i bolje upoznati. Uz sve to, vaš seksualni život će biti na dobitku. Slobodni  mogu da se pripreme za neka nova dešavanja na ljubavnom polju, posebno kada su neka prijateljstva u pitanju, jer se veoma lako mogu pretvoriti u nešto više.

Ljubavni horoskop za novembar 20162 Ljubavni horoskop za novembar 2016.

Blizanci

Blizanci će u suštini imati jedan dobar period kada je ljubav u pitanju, jedino je potrebno da vodite računa o komunikaciji i načinu komuniciranja sa partnerom. Kako ne biste došli do nečega što vam ne odgovara i što će stvoriti probleme među vama, vodite rčuna o izgovorenim rečima i postupcima. Zanimljiv period dolazi za sve slobodne Blizance, jer će imati priliku da upoznaju veoma interesantnu osobu sa kojom će poželeti neki trajniji odnos. Vodite računa, budite smireni i strpljivi u odlukama, kako ne biste učinili pogrešne korake.

Rak

Miran mesec na ljubavnom planu dolazi za veliki broj pripadnika ovog horoskopskog znaka. Ukoliko ste slobodni, želećete da to tako i ostane, kako biste se što više posvetili svojoj porodici, prijateljima, te najbližim ljudima koji vas okružuju svakodnevno. Upravo to će vam biti i najpotrebnije, pa se nećete truditi da otpočnete neku novu vezu. Međutim, kako ćete se naći u prijatnom i odgovarajućem okruženju, bićete puni pozitivne energije, pa će to učiniti da vas svuda primete i privlačićete poglede suprotnog pola. Ukoliko ste u vezi, imaćete manjih poteškoća, ali će se rešiti zahvaljujući vašoj strpljivosti i toleranciji, pa se neće stvoriti veći problemi.

Na narednim stranama pročitajte ljubavni horoskop za novembar 2016. za preostale horoskopske znakove.

Comments