Ovan

Ti prosto žudiš za pažnjom i zadovoljstvima. Ipak, imaš nerealne zahteve od partnera i on nikako ne može da ti ugodi u potpunosti, ni materijalno ni emotivno. Tokom novembra tvoj fokus će više biti umseren na tome da izbegneš svevrste svađa i da pokušaš da se opustiš i posvetiš ambicijama. Za slobodne, ovaj mesec je pun velikih nada koje se mogu i ostvariti.

Bik

Sve je pod kontrolom. Nema ama baš nikakvih trzavica, neke sitne čarke su moguće, ali ozbiljnih svađa ni na vidiku. Samo se prepusti strastima i užitku, stvarno te očekuje predivan mesec ispunjen ljubavlju i pažnjom. Slobodni očekuju previše zato će mnoge devojke same dočekati i kraj ovog meseca.

horoskop 6 Ljubavni horoskop za novembar 2017.

Blizanci

Dolazi do poboljšanja u ljubavnim vezama, a očekuje te i razumevanje od strane partnera jer su sve tvoje misli trenutno usmerene na rešavanje problema koji te čekaju na poslu. Donećeš i neke važne odluke, te kao što su preseljenje, brak ili proširenje porodice. Slobodni Blizanci, suviše su preokupirani sobom da bi vreme i energiju trošilina drugog.

Rak

Tebe frustrira to što si sama, a razlog je taj da je tebi jedina preokupacija novac, zarada i karijera. Nemaš vremena za druženja i izlaske, pa ako nešto uskoro ne promeniš, teško da ćeš imati uspeha na ljubavnom planu. Ako si u vezi, novembar je jedan od najboljih perioda da sa partnerom počneš zajednički život ali i da njemu i sebi priuštiš romantično putovanje.

Comments