Ovan

U ovom periodu možete osetiti hipnotičnko dejstvo romantičnog raspoloženja – uticaj Venere doprinosi harmoniji u partnerskim odnosima, većem razumevanju i toleranciji. Setite se da nešto od velikodušnosti i plemenitosti sačuvate za sebe – previše davanja može da bude opterećujuće za partnera, a iscrpljujuće za vas,  ako nije uzvraćeno na isti način. 

Slobodni Ovnovi će osećati priliv pozitivne energije i emotivnog entuzijazma – iako vam se čini da biste na svakom koraku mogli da sretnete srodnu dušu i spremni ste da se predate zanosu, ne žurite, da ne biste promašili (više puta). Zvezde vam savetuju da ostanete otvorenog uma, ali da nadgledate svoje srce, spremno da plane na najmanju varnicu.

Bik 

Stabilan period u partnerskim odnosima, ukoliko partner shvati vašu potrebu za privatnošću. Iako cenite njegovo društvo i savete, osećate se introvertno i nemate želju da delite sve sa partnerom, dok sami ne promislite i isprocesuirate neka osećanja. Budite taktični i objasnite partneru da vam je potrebno da se povežete sa sobom i da to ne znači da se udaljvate od njega. 

Slobodni Bikovi će takođe osećati potrebu za preispitivanjem. Saberite svoja emotivna iskustva, sagledajte obrasce i pokušajte da ih razumete. To je najbolji način da shvatite šta zaista želite i da se zatim držite svojih vrednosti, bez kompromisa. Očekujte iskušenja površnosti i putenosti, ona su tu da vas osnaže u vašoj potrazi za dubljim smislom. 

Blizanci 

U partnerskim odnosima dolazi miran period, pun topline i prihvatanja. Osećate se uzemljeno i stabilno i spremni ste da date najbolje od sebe. Ukoliko vam je potrebna stabilizacija odnosa, sada ćete moći tome da doprinesete na adekvatan način, bez kritika i zahteva, koji opterećuju partnera i izazivaju njegovu tvrdoglavost. Moći ćete da napravite sve pozitivne pomake koje priželjkujete, uz popustljivost i dobro raspoloženje. 

Slobodni Blizanci se mogu zaljubiti, na sasvim neočekivan način. Ako ste se pomirili sa samoćom, možete prepoznati srodnu dušu u nekome koga već dugo znate, a ukoliko ste u aktivnoj potrazi, možete sresti nekog novog, ko ispunjava vaša očekivanja, iako na prvi pogled deluje kao neko ko ima drugačije vrednosti i ciljeve. 

Rak 

U partnerskim odnosima vreme je dubokih spoznaja – shvatićete neke svoje nesvesne porive i istovremeno ćete bolje razumeti partnera. Moći ćete da oživite svoj odnos i da pronađete zajednički cilj, kome stremite. Dobar je trenutak za osmišljavanje i početak realizacije svih zajedničkih planova. 

Slobodni Rakovi će imati priliku da upoznaju nekog posebnog – planete vam skiciraju scenario u kome možete zaceliti stare povrede i sastaviti svoje slomljeno srce. Možda će vam trebati neko vreme da shvatite šta vam se nudi, jer stvari ni izdaleka nisu onako dramatične i romantične, kako ih obično zamišljate i kako priželjkujete. 

Lav

Planetarna energija podstiče poveravanje i otvaranje, pa je dobar period za vođenje razgovora o osetljivim temama, koje već duže vreme zaobilazite u partnerskim odnosima. Možda treba partneru nešto da priznate ili oprostite, zato pristupite tome s poverenjem i bez straha – iskrenost može samo da vas još dublje poveže i stabilizuje ono što ste zajedno izgradili. 

Slobodni Lavovi će biti podstaknuti da izraze osećanja koja su prikrivali, ili ih nisu bili svesni. Ukoliko se radi o osobi koja vam uznemirava snove već neko vreme, preuzmite inicijativu, rizikujte i saznajte na čemu ste. Ne plašite se odbijanja, u najgorem slučaju možete tu osobu samo iznenaditi i skrenuti joj pažnju na sebe. 

Devica 

U partnerskim odnosima nastupa period probe vaše istrajnosti i dubine povezanosti. To može biti produžena odvojenost, koja vas frustrira i čini da posumnjate u partnera, ili neka priznanja koja će vas naljutiti. Takođe, možete i sami osetiti privlačnost prema nekoj drugoj osobi i biti u iskušenju da se upustite u paralelnu vezu. Zvezde vas upozoravaju da vam to neće doneti ništa dobro. 

Slobodne Device će biti okrenute sebi – niste zadovoljni već neko vreme i osećate da je problem u vama, a ne u ljudima koje srećete. U ovom periodu, mogli biste da pronađete mnoge odgovore, ako postavite sebi prava pitanja. Posmatrajte sve svoje bliske odnose, prošle i sadašnje, uočite kako utičete na ljude u svojoj okolini, pa ćete naći tragove koje treba da pratite, do nekih bitnih samospoznaja. 

Comments