Vaga

Verujte svojim instinktima, naročito ako počnu da se dešavaju zbunjujuće i čudne stvari na ljubavnom planu. Ako vam neko šalje pomešane signale i vama se to ne sviđa, ne morate se zadržati na tom mestu, pokušavajući da naterate drugu osobu da bude otvorena i korektna. Samo produžite dalje, ka novim prilikama kojih će biti ovog meseca. Jedna od njih može doneti vrlo intenzivan susret, o kome nećete želeti nikome da pričate, jer će vam biti potrebno neko vreme da isprocesuirate ono što se dogodilo. Osvežite svoj izgled, da biste podigli samopouzdanje. 

Kada Venera uđe u vaš znak 8. novembra, osećaćete se sjajno i samouvereno, a drugi će to primetiti. Partner može biti ljubomoran zbog pažnje i interesovanja koje izazivate kod drugih. Međutim, dobra strana ovoga je što je malo verovatno da će vas uzeti zdravo za gotovo – i vrlo je verovatno da će se više angažovati oko vas, na svoj način. A vi ćete umeti to da shvatite i cenite, kao i da ga suptilno navedete da vam pokaže privrženost na način koji vam najviše prija. Komunikacija postaje bolja polovinom meseca i omogućava iskrene i duboke interakcije direktno od srca ka srcu. 

Škorpija

Sa Venerom u Devici u vašem društvenom sektoru, postoji mnogo prilika za upoznavanje zanimljivih osoba. Međutim, sa Venerom u opozitu sa Neptunom od 3. do 5. novembra, biće vam lakše da procenite ko nije vredan vašeg vremena i pažnje. Nakon ovog perioda, intrigantan razgovor vas može navesti da poželite nekog bolje da upoznate. Predložite sastanak na mirnom mestu, uz piće ili večeru, na kome možete razgovarati. Mlad mesec 13. novembra, u vašem znaku, stavlja vaše lične potrebe i želje u prvi plan. 

U partnerskim odnosima može biti teških trenutaka – ako su vaši interesi u sukobu, vaša veza može biti poljuljana iz temelja, a možda i srušena. Morate priznati sebi da ne možete imati sve što želite na način na koji želite – ali, sa druge strane, postoje i kompromisi koje ne možete i ne treba da pravite. U bliskim odnosima se možete suočiti sa kotroverzama do kojih ste sami doveli, zato dobro procenite situaciju. Vodite osetljive razgovore sa pažnjom, strpljenjem i iskrenošću, da biste se našli na istoj strani sa partnerom i postigli konstruktivne pomake i promene. 

Strelac

Budite iskreni u svojim namerama kada nekog upoznate, jer vas predstavljanje u lažnom svetlu može dovesti u neprijatnu situaciju. Zavođenje je igra koja nekuda vodi, a ako flertujete samo da biste se zabavili, potrebno je da drugoj osobi to stavite do znanja. Ne igrajte se sa tuđim srcem, to je loša karma. Opet, ako želite da impresionirate nekog posebnog, imajte na umu da ta osoba možda nema na umu ništa ozbiljno. Usredsredite se na prijatelje, druženje, izlaske i zabavu u većoj grupi ljudi, što može biti vrlo uzbudljivo i može vam doneti poznanstva koja će vam imponovati. 

Trenutni raspored planeta u kući ljubavi ima tendenciju da vraća prošlost, pa se nemojte iznenaditi ako se pokrenu neki stari sukobi i pitanja za koja ste mislili da ste ih prevazišli ili rešili. Takođe, može se pojaviti neko iz prošlosti i narušiti sklad u vašoj vezi. Na neka suočavanja još niste spremni, ali pokušajte da ne budete suviše defanzivni i impulsivni, da ne biste stvorili sukobe iz kojih se nećete lako izvući. Neke veze se mogu okončati krajem novembra, kada nastupi pun Mesec i donese kulminaciju napetosti. Kada ne znate šta da radite, posavetujte se sa svojim srcem i ne povlačite poteze samo zato da biste imali osećaj kao da upravljate stvarima, dok ste zapravo zbunjeni i nesigurni. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Araqs (@parisianamour)

Jarac

Mnogo uzbudljivih opcija je pred vama i prosto ne znate šta da odaberete. Pa, ne morate da birete ništa, možete se ponašati kao turista u gradu ljubavi, koji obilazi znamenitosti. Razgledajte, družite se, popijte kafu ovde, fotkajte se onde, napravite kratku pauzu tamo… To je sasvim dovoljno zabavno, dok ne pronađete ono što vas stvarno angažuje, a za to je ponekad potreban izazov. Bićete zapaženi od 8. novembra, sa Venerom u Vagi u vašem javnom sektoru i mnogi će želeti da vas upoznaju. Međutim, vaša javna ličnost je jedno, a svoje pravo lice pokazujete samo onima koji zasluže vaše poverenje. 

U ovom periodu imate duboke uvide i razumete svaki aspekt svog ljubavnog života. U partnerskim odnosima to znači da morate biti strpljivi, fleksibilni i spremni na kompromise. Sve nesporazume rešavajte kada se pojave, ne dozvolite da se gomilaju i stvaraju razdor i udaljavanje. Suočite se sa neprijatnim emocijama i priznajte ih, da biste mogli da pronađete uzrok i radite na njemu. Lični transformativni period je u toku i dovešće do rasta i u partnerskim odnosima, ukoliko delite sa partnerom, na odmeren način i bez prevelikih očekivanja. 

Vodolija

Ovog meseca morate preispitati svoje vrednosti i prioritete, naročito ako se vaša očekivanja nisu ispunila i vaši romantični poduhvati propali – a početkom meseca su velike šanse za takva iskustva. Zapitajte se šta je ono što možete uraditi i posmatrati drugačije, da vam se razočaranja ne bi ponavljala i da biste napravili iskorak iz obrazaca i doživeli vezu kakvu priželjkujete. Otkrijte šta pokreće vašu hemiju i razmislite o načinima da probudite intersovanje i postignete povezanost bez toksičnih podsticaja koji vas uslovljavaju.

U partnerskim odnosima nastupa period veće topline i privrženosti, naročito ako ste u prethodnom periodu prošli kroz neke lične teškoće i gubitke. Promene se dešavaju, hteli vi to ili ne, a one koje nastupaju mogu vam olakšati život i doneti utehu i odmor. Ne slušajte dobronamerne savete koji ne rezoniraju sa vašim osećajem – slušajte samo svoje srce i svoju intuiciju, jer vas oni nikada nisu izneverili i vode vas pravim putem, čak i kada je sve oko vas u tami. 

Ribe

Vibracije su nesigurne, promenljive i izazivaju nespretnost, u prvoj nedelji novembra. Možete biti uhvaćeni u trenutku ranjivosti i reći više nego što ste želeli da otkrijete i što bi trebalo. Ali, način na koji druga osoba doživljava vašu ranjivost pokazaće vam da li je vredna poverenja i pažnje, ili treba da se udaljite od nje. Sredinom meseca pojavljuju se nove prilike za druženja i uspostavljanje zanimljivih poznanstava, koja nose potencijal za duboku povezanost. 

Trenutni planetarni uticaji mogu izazvati sumnju u ljubav – možete otkriti da partner čuva neke tajne, ali to razotkrivanje može biti dobro, jer će dovesti do iskrenih i otvorenih razgovora, koji pružaju priliku za obostranu ranjivost i razumevanje i povezivanje na dubljem nivou. Na ovaj način počinje lična promena i transformacija i za vas i za partnera, što će dovesti do promena u vašoj vezi. I ako vam se čini da ste nešto izgubili, to mogu biti samo iluzije u koje ste voleli da verujete. Realnost je možda opora i nelepa, ali je pouzdana i vi imate na koga da se oslonite. 

Ako vam se dopao ljubavni horoskop za novembar 2023, pročitajte i naš mesečni horoskop za novembar 2023.

Naslovna fotografija: instagram.com/parisianamour

Comments