Ovan

Oktobar će za Ovnove biti veoma dobar, posebno kada su u pitanju ljubavni odnosi. Ono što će učiniti da se i sami bolje osećate i da sve krene na bolje, jesu poboljšanja u komunikaciji. Zbog toga bi trebalo da se posvetite partneru, te nekim nesuglasicama koje među vama vladaju, jer ćete ih brzo i uspešno rešiti. Oni koji su u vezi želeće da učine neke promene, što će se verovatno odraziti na neke veće odluke, poput toga da živite zajedno ili da proširite porodicu. No, neće lepo biti samo zauzetim, već će i slobodni uživati tokom ovog meseca. Dovoljno dugo ste bili bez partnera, pa bi trebalo to da se izmeni, jer dolaze dani kada ćete imati dosta mogućnosti da upoznate nekog novog, interesantnog i kvalitetnog za ozbiljniju vezu. Vodite računa o tome da neko ko vam se svidi ne postane vaša opsesija, jer to može ućiniti da vaši planovi o savršenoj vezi propadnu.

Bik

Bikovi, oktobar vam donosi neke manje probleme kada je emotivni život u pitanju. Potrebno je da uvek razmislite šta da uradite i kažete, kako biste uspeli da održite ravnotežu sa partnerom i kako ne biste naišli na neke veće rasprave. Skoro sve ono što će se dešavati uspeće da vas nervira i sve što se kaže shvataćete veoma lično, što će i dovoditi do rasprava sa partnerom. Trudite se da u komunikaciji sa partnerom budete smireni i strpljivi, te ćete tako održavati balans među vama. Dok zauzeti Bikovi imaju nekih problema, slobodni kao da su se zavetovali na usamljenost i samoću. Ne prepuštate se lako, držite osećanja podaleko kako se ne bi desilo da se zaljubite. Međutim, prijaće vam druženje i flert tokom ovog meseca, što može dovesti i do neke nove ljubavne veze.

Ljubavni horoskop za oktobar 20162 Ljubavni horoskop za oktobar 2016.

Blizanci

Blizancima oktobar ne donosi mnogo toga novog kada je ljubav u pitanju. Uživate uz partnera, u pažnji i nežnosti koju vam pruža, ali ipak postoje neke stvari koje znaju da vas izbace iz koloseka. to je zato što nemate jasno definisane načine ponašanja, jedno drugome nekad ne poštujete privatni prostor, slobodno vreme i vreme za sebe, ali kada budete jasno rekli šta kome smeta onda ćete dobiti i vezu iz snova. Kako je sve u suštini dobro kod zauzetih, tako je i kod slobodnih Blizanaca. Uživaju u druženju, flertu, ali oktobar donosi i dosta veće seksualne apetite, pa će s obzirom na to ovo biti jedan veoma lep i zanimljiv mesec.

Rak

Zanimljiv mesec za skoro sve pripadnike ovog horoskopskog znaka. Osećate nalet neke pozitivne, mladalačke energije, što će u velikoj meri uticati na vaš ljubavni život i odluke koje u vezi sa njim donosite. Ukoliko imate nekog sa kim se povremeno viđate ili osobu sa kojom ne želite baš ozbiljnu vezu, trebalo bi da se zapitate da li i ta osoba želi isto, kako se ne bi desilo da povredite nečija osećanja. Međutim, pozitivna energija koja vlada kod vas utiče na povećanje seksualnih apetita, pa se u odnosu na to i ponašate kako vam odgovara i prija. Ni kod slobodnih Rakova nije ništa drugačije, prijaju vam druženja, otvoreni flert, bez većih osećanja. Ovo je period koji je pogodan za sve one koji su u dužim vezama, jer ćete se još više zbližiti sa partnerom.

Na narednim stranama pročitajte ljubavni horoskop za oktobar 2016. za preostale horoskopske znakove.

Comments