Ovan

U oktobru, imaćeš mnogo šansi za romantično partnerstvo, a mogućnosti zasnivanja braka i porodice su velike. To znači da treba dobro da povedeš računa ako ne planiraš trudnoću. Tvoja privlačnost, koja je i inače jaka, tokom oktobra biće posebno naglašena i privlačićeš osobe suprotnog pola kao magnetom. Ukoliko si slobodna, evo prilike da odabereš među brojnim udvaračima. Ako si u vezi, biće ovo divan i harmoničan period koji ima naglašene šanse da preraste u planiranje venčanja.

Bik

Bikovima po svemu sudeći predstoje konflikti u bračnom i porodičnom životu, pod uticajem sunčane eklipse. Ali to će biti prilika da rešiš neke probleme koji su i do sada postojali i da uspostaviš harmonične odnose sa partnerom. Svi oblici ljubavi mogu biti ovog meseca veoma komplikovani za zauzete Bikove – strast može da se pojača maksimalno, kao i da se potpuno ugasi, veze i brakovi mogu doći do pucanja, a šanse za neplaniranu trudnoću su povišene. Ako si sama, velike su šanse da sretneš osobu sa kojom ćeš ostvariti ozbiljnu vezu, koja vrlo brzo može da odvede u brak.

mesečni horoskop za oktobar 2017 2 Ljubavni horoskop za oktobar 2017.

Blizanci

U oktobru, ljubav će za Blizance biti više strastvena, nego romantična, a partnerstvo je u znaku promene i razvoja – pozitivno ćete uticati jedno na drugo u tom smislu. Za usamljene Blizance, mogućnost nove ljubavi je velika u poslednjoj nedelji oktobra, a povezanost ćeš ostvariti sa osobom koja će hteti da prihvati odgovornost u većoj meri nego ti i da ti pomogne da rešavaš svoje probleme.

Rak

Pomračneje Sunca će dosta negativno uticati na porodične veze Rakova, a biće pogođni brigom zbog starije osobe u porodici. Efekti nestabilnosti biće evidentni i u bračnim i ozbiljnim vezama. Ako si singl, imaćeš puno mogućnosti za novu ljubavnu vezu. Rakovi ipak neće moći da izbegnu dosta nepotrebnog stresa zbog nestabilnih emocija tokom oktobra.

Comments