Ovan 

Ne preispitujte prošlost voljene osobe, čak i ako ste u ovom periodu suočeni sa problemima koji iz te prošlosti proizilaze. Budte na strani partnera i ukažite mu poverenje – uz vašu punu podršku, sam će pronaći rešenje i prevazići obrasce koji smetaju i njemu i vašem odnosu. Vašem temperamentu je stalno potrebno obuzdavanje, a sada je važno da ostanete strpljivi i ne dozvolite da vas emocije preplave i dovedu do ishitrenih reči i akcija. 

Slobodni Ovnovi bi pod uticajem osećanja mogli početi da se ponašaju iracionalno – možete se naći u situacijama da istupate i preuzimate inicijativu kad treba da mirujete i da se strpite, ili da oklevate kada treba da preduzmete neku akciju. Šaljete nejasne poruke osobama koje vam ukazuju pažnju, pa ne treba da se čudite ako se neko ko je bio zainteresovan ohladi i povuče. 

Bik 

Harmonija i razumevanje u partnerskim odnosima vladaju tokom oktobra. Izrazite svoja osećanja, podelite sa partnerom svoje bojazni, očekivanja i želje i radite na postavljanju zajedničkih planova. Sve što sada pokrenete zajedno, ići će vam od ruke u budućnosti. Ukoliko vam partner skrene pažnju na neke vaše stavove i ponašanja, primite to kao savet, a ne kao kritiku i potrudite se da se korigujete, tako ćete preneti emotivnu harmoniju i na druge važne lične i porodične odnose. 

Slobodni Bikovi sa mogu naći pod pritiskom osećanja, naročito ako im neka osoba već duže vreme skreće pažnju, a odnos je kompleksan i nedefinisan. Nemojte čekati da pritisak postane nepodnošljiv, jer ćete podleći impulsima i izgovoriti stvari koje mogu bolje i bezbolnije da se definišu i iskomuniciraju. Uradite ono što je potrebno da se dobro osećate sami sa sobom, pa ćete i odnose sa drugima regulisati na zadovoljavajuć način. 

Blizanci 

U partnerskim odnosima nastupa turbulentan period, ispunjen napetošću i nepirijatnim emocijama. Biće vam teško da pronađete zajednički jezik sa partnerom, dosadašnji kompromisi prestaju da funkcionišu i svako „vuče“ na svoju stranu. Ukoliko želite da sačuvate odnos, bolje je da se distancirate i pozabavite sobom, nego da se upuštate u besmislene i nekonstruktivne rasprave. Rešenje ćete naći kada budete mogli da posmatrate stvari hladne glave, iz šire perspektive. 

Slobodni Blizanci blistaju šarmom u ovom periodu – romantika i senzualnost su svuda oko vas, a vaša uobičajena skeptičnost po pitanjima srca, prosto se topi. Pokažite svoju ljubaznost, toplinu, inteligenciju, povežite se sa onima sa kojima delite interesovanja i vrednosti. Ne analizirajte previše ono što se dešava, prepustite se događajima i pusite da idu svojim tokom. Ako budete pokušavali da upravljate, kontrolišete, procenjujete – napravićete grešku. 

Rak 

Zvezde vas upozoravaju – stabilnost u partnerskim odnosima može biti narušena vašim romantičnim interesovanjima koja dolaze sa strane. Poplava osećanja u oktobru preti da vas odnese u vode u kojima, realno, niste u stanju da plivate – dvostruki život nije za vas. Shvatite ovo kao iskušenje i dobro procenite svoje vrednosti i koliko vam znači ono što imate, pa ako procenite da želite da čuvate to i negujete, usmerite svoju energiju na regeneraciju odnosa. 

Slobodni Rakovi će takođe biti u romantičnom raspoloženju, sa mogućim preokretima i iznenađenjima, koja niste očekivali (iako ste ih možda priželjkivali). Postupajte taktično, budite oprezni i ne gubite strpljenje, kako se ne biste dezorijentisali, kada vetrovi ljubavi počnu da duvaju sa raznih strana i unose vam pometnju. Ne morate nikog da fascinirate svojim šarmom i duhom, samo se opustite i budite prirodni, planetarna energija je na vašoj strani. 

Lav

U partnerskim odnosima vam je u ovom periodu više nego išta potrebno strpljenje i stabilnost. Pokušajte da ne ulazite u rasprave i sukobe sa partnerom, nemojte ga izazivati svojim sarkastično plasiranim kritikama, već budite predusretljivi i smireni. Može se pojaviti problem ljubomore – kod partnera, ili kod vas – a to je nešto što reflektuje problem koji treba da sagledate zajedno i to nežno i sa velikim razumevanjem, ali odlučno i bez povlačenja i “zabijanja glave u pesak”. 

Slobodni Lavovi će imati prosvetljujuće uvide tokom oktobra – kreiraće vam se situacije u kojima ćete duboko shvatiti sve aspekte svog života, svojih potreba i želja i moći ćete da korigujete pogrešne stavove i očekivanja koja imate od ljubavi. Možete upoznati osobu sa kojom ćete „kliknuti“ od prve, a ovaj kontakt je povezan sa učešćem u javnim događajima, ili profesionalnim skupovima. 

Devica 

Ovog perioda, vaš duh, energija i smisao za humor su u usponu – svaki problem koji nastane u partnerskim odnosima, rešavate duhovito, inteligentno, sa toplinom i bez drame. A mogli biste da se suočite sa baš takvim problemima, koje jednostavno treba nadići snagom svog integriteta, šarmantno i dobronamerno. Ne dozvolite da vas bilo šta uznemiri toliko da spustite nivo svoje perspektive, ostanite iznad situacije i otkrićete da vam odlično ide, da se dobro zabavljate i da pozitivno utičete na partnera. 

Slobodne Device bi mogle da se nađu u vrtlogu nekakvih spletki i prepričavanja, unutar društva koje smatraju bliskim. Pa, bliskost i prijateljstvo će biti na ispitu i pokazaće se ko su ljudi na koje uvek možete da računate. Bićete malo razočarani i povređeni, ali velike su šanse da sretnete ili prepoznate nekog ko je već tu, ko vas razume, ume da vas uteši i vrati vas na vibraciju pozitivnosti. 

Comments