Ovan

Septembar će za tebe definitivno biti mesec ljubavi, a bez obzira na to da li si u vezi ili singl, bićeš zadovoljna trenutnim stanjem stvari. Ako si srećno zaljubljena, tvoj partner i ti ćete jako uživati, a vaša veza će biti puna seksualnog naboja – dakle, biće uzbudljivo! Strasti će biti u izobilju, a možda ćete naprasno shvatiti da želite da proširite svoju porodicu. Ako si singl, velika je verovatnoća da će se tvoj status veze promeniti. Samo je potrebno da se više aktiviraš i malo spustiš kriterijume jer si zaista preterala!

Bik

U ovom periodu ćeš i ti imati sreće u ljubavi. Zvezde ti se napokon smeše kada su veze u pitanju tako da ćeš imati uspeha u svakom pogledu! Ako si u vezi, očekuju te lepi i romantični trenuci sa partnerom, a možda ćeš biti raspoložena i za donošenje nekih velikih i bitnih odluka. Ako si singl, nemoj da očajavaš jer zračiš posebnom energijom koja je suprotnom polu prosto neodoljiva. Dakle, dovoljno je samo da “baciš pogled” i tvoj je! Ovog meseca ti je u fokusu “mir u kući” pa ćeš biti okrenuta i poboljšanju porodičnih odnosa.

horoskop1 2 Ljubavni horoskop za septembar 2017.

Blizanci

Imaćeš mnogo prilika da “uploviš” u novu vezu, a celokupan izbor je na tebi. Dakle, biće prilika, imaćeš izbor, ali ti treba da odlučiš šta te najviše interesuje. U suštini, sve je do tvog stava, jer znaš već – kako zračiš tako i privlačiš! Izbegavaj sukobe i trudi se da uživaš u onome što imaš jer je sada povoljan trenutak da tvoja veza ojača i “uozbilji” se.

Rak

Bićeš previše emotivna i nećeš znati da se izboriš sa svim tim osećanjima. Zbog toga su mogući sukobi sa partnerom, a ipak, u pojedinim trenucima ćeš više biti fokusirana na karijeru nego na ljubav. Svakako, dok se ne “pomiriš” sama sa sobom ne bi trebalo da donosiš neke bitne odluke ili praviš velike korake na ljubavnom planu, a trebalo bi i da budeš načisto sama sa sobom šta je ono što osećaš i želiš od svog ljubavnog života.

Comments