Ovan

Uticaj planeta donosi period raščišćavanja za vas – možete se suočiti sa teškoćama u partnerskom i u svim bliskim odnosima, ali to ne znači da će se odnosi prekinuti. Imate dovoljno snage i mudrosti da vodite iskren i miran razgovor, da razmotrite svoje i potrebe drugih nepristrasno i da sagledate svoje shvatanje odnosa iz šire perspektive. Ukoliko započinjete vezu, ili ste još uvek sami, moći ćete da zadržite tu objektivnost, uprkos preplavljujućim osećanjima. Ne morate uvek uskočiti u tu bujicu emocija, ovaj put, možete stajati na obali i malo (duže) posmatrati.

Bik

Onima koji su već srećni u paru zvezde savetuju da se čvrsto drže jedni drugih – osećanje pripadnosti, zajedništvo, sposobnost da funkcionišete kao tandem, doneće vam veliku prednost u suočavanju sa životnim izazovima. Ako partnera ne smatrate svojim najboljim i najbližim prijateljem, preispitajte svoje motive i razloge da budete u odnosu. Ukoliko ste sami, sve oko vas će treperiti romantičnom i senzualnon energijom koju emitujete, osećanja će možda biti kratkoročna, ali intenzivna – nema ni jednog razloga da im se ne prepustite i uživate u svemu što vam se dešava.

Blizanci

Događaji na ljubavnom planu mogu se intenzivirati u ovom periodu. Zvezde vas upozoravaju da trenutni aspekti donose energiju zanosa koji može biti posledica iluzija i odvesti vas u razočaranje, naročito ako ste se upravo zaljubili, ili počinjete neku osobu da smatrate posebnom i da osećate njenu privlačnost. U parterskim odnosima ova zamagljena energija koju planetarni uticaj donosi, može da znači probleme u komunikaciji – čujete i vidite ono što vam se sviđa, ili ono što vas nervira, pa prema tome i tumačite ponašanje partnera. Obratite malo više pažnje, osetite, umesto da tumačite. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Araqs (@parisianamour)

Rak 

Morate naučiti da budete rezervisaniji u ljubavi. Totalno predavanje i posvećivanje su za vas prirodni, ali ako isto očekujete zauzvrat, možete se silno razočarati – vaš partner možda ne doživljava odnos tako kao vi i potrebno mu je više privatnosti i samostalnosti, a vama to može delovati kao da vas ne voli dovoljno. To vas može navesti da mu se još intenzivnije posvetite, a njega da se opire, jer se oseća ugušeno i preplavljeno. Ukoliko ste sami, lekcija iz rezervisanosti će biti da pustite da se neki odnos razvije, umesto da smatrate da je sve već „zapisano na nebu“ čim osetite iskrice i leptiriće. Ne gurajte, ne žurite, živite u trenutku, a sve što je vredno opstaće kroz razvoj i transformaciju.

Lav

Dobar period za romantiku – ako ste sami, možete pronaći kompatibilnog partnera, a možete se i lepo provoditi flertujući i družeći se, isprobavajući različite mogućnosti.  Veoma ste komunikativni i senzitivni, pa ćete lako hvatati i prepoznavati signele koji su vam upućeni. U partnerskim odnosima ovo je dobar period za odmor i zabavu, ali i za konstruktivne i produktivne zajedničke aktivnosti. Sve što preduzmete zajedno, doneće vam zbližavanje i produbljenje odnosa – od odlaska na terapiju za parove, preko plesnog kursa, do renoviranja stana (ili najbolje, sva tri).  

Devica

U partnerskim odnosima napet period – voljena osoba vas može dovesti u situaciju da morate da preuzmete više odgovornosti, ili da nosite veći emocionalni teret u odnosu, ili da donesete sami neke odluke, koje bi trebalo da budu zajedničke. Jedna takva odluka može biti i da prekinete odnos, jer ako ne napravite neki pomak i veza stagnira, doći ćete do toga. Ukoliko ste sami, zvezde vam savetuju da ne budete tvrdoglavi i uskogrudi, jer možete pogrešno proceniti neku osobu u datoj situaciji i presuditi da ne treba da joj pružite šansu, iako vam se veoma dopada. Radije pružite toj osobi priliku da istraži svoje motive i da ih objasni i sebi i vama. 

Comments