Možda ne deluje tako, ali decembar je zapravo idealno vreme da stekneš nove navike. Istina, januar je opšte prihvaćeno bolji, kao nova godina – nova ti, ali nekako lično mislim da je mnogo prigodnije okrenuti list krajem stare godine. Tako ćeš se do novog kalendara sasvim sigurno uhodati i u nove rutine i navike i već od samog početka biti malo drugačija i malo bolja nego prošle godine.

Jedna od navika koje, sigurna sam, želiš da prigrliš je ta da ćeš konačno ostvariti obećanje da ćeš češće ići u teretanu ili na trčanje, a druga da nećeš dozvoliti zimskom sivilu da te deprimira i da ćeš se svim silama boriti da svaki dan budeš raspoložena. I jedno i drugo, ume da bude poprilično teško, kada uzmemo u obzir mrak koji pada u 4 i pretežno oblačno vreme, a još plus ako generalno imaš poteškoća da se držiš donetih odluka, stvar se dodatno komplikuje. Ipak, ne brini. Na tvojoj smo strani, i imamo predlog kako da razbiješ monotoniju i obezbediš sebi priliv pozitivne energije na dnevnom nivou.

Boje, boje i još boja. Kako se drugačije boriti protiv sivila ako ne bojama? Ove zima rezervisana je za vibrantnu ljubičastu jer je ona upravo ono što nam treba u danu da nas pogura u pravom smeru. Uostalom nije bez razloga Ultraviolet odabrana za Pantone boju 2018. godine. Iako ovaj put biramo malo drugačiji podton, ljubičasta je svakako dramatično provokativna, poziva na kreativnost, originalnost, iskrenost i vizionarsko razmišljanje, i zaslužuje da obeleži vreme pred nama. Ima li boljeg načina da uđeš u novu godinu?

Ne boj se da privučeš pažnju – a ove New Balance patike su tu da ti pomognu. Gledaj na to ovako. Ako ti treba malo pozitivnog boosta za trening, one su tvoj partner. Svaki korak je mnogo lakši ako njime, pored toga što osnažuješ svoju volju i predanost treningu, razbijaš i monotonost dana.

Laganog spoljašnjeg materijala koji se idealno prilagođava stopalu, i obezbeđuje neophodnu stabilnost, New Balance su idealne za sve devojke koje se ne boje da eksperimentišu sa svojim stajlingom, i ne pristaju na kompromise.  Pomeri svoje granice, i dan u sasvim novom pravcu, i dozvoli sebi da se istakneš na trčanju, u teretani, na ulici… U svakom danu.

modni predlog 3 Ljubičasta: Nijansa koja će obeležiti 2018. + kako da je uvedeš u svoj život
Comments