#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Čarolija Pariza već vekovima ne prestaje da opčinjava posetioce ovog grada. Za Pariz se kaže da je “Grad ljubavi”, kao i ”Grad svetlosti”, a svakako ne izostaje ni teza da je ovaj grad – prestonica mode. Sva lepota Pariza postaje još lepša i zanosnija tokom zimskih praznika. Grad koji je svakako romantičan, postaje još romantičniji kada ga pokrije snežni pokrivač i zazvone božićna i novogodišnja zvona. Ukoliko se tokom praznika nađete u Parizu, ovo su lokacije koje biste trebali da posetite:

Predivna praznična rasveta – nigde nema lepše praznične rasvete nego u ovom gradu svetlosti. Jedna od najlepše dekorisanih lokacija Pariza svakako jeste najprestižnija i najšira avenija ovog grada – Jelisejska polja. Tu možete da vidite 200 predivno dekorisanih stabala drveća koji stoje uz put. Blještavilo predivnih lampica ostavlja bez daha.

01 Pariz praznicna rasveta Lokacije u Parizu koje morate posetiti tokom božićnih i novogodišnjih praznika

Predivna praznična rasveta - avenija Jelisejska polja

Crkve – prazničnoj atmosferi će svakako doprineti predivne izložbe i dekoracije sa biblijskom temom. Posetite sledeće crkve: Put Notre Dame, Madeleine, Saint-Suplice, Saint Georges de la Villete, kao i Fééries d’Auteuil. Preplaviće vas osećaj ljubavi, blaženstva i mira.

02 Pariz crkve Lokacije u Parizu koje morate posetiti tokom božićnih i novogodišnjih praznika

Crkve - predivne izložbe i dekoracije sa biblijskom temom

Praznične tržnice – uživajte u kupovini na prazničnim tržnicama. Neke od najlepših se nalaze u blizini avenije Jelisejska polja, ulici Sen Žermen de Pre, Plas de Abezes, Gar Sen Lezar, kao i na drugim lokacijama.

03 Pariz trznice Lokacije u Parizu koje morate posetiti tokom božićnih i novogodišnjih praznika

Praznične tržnice

Praznični šoping – ukoliko preferirate modernije objekte za kupovinu, budite sigurni da ćete u Parizu naći predivne šoping centre. Ljubitelji Prada-e će biti impresionirani dekoracijom glavnog izloga u TC Printemps Haussman, deca će uživati u TC Bon Marché i svi će biti oduševljeni TC Galeries Lafaiette, gde su izlozi posvećeni scenama iz nove francuske verzije filma “Lepotica i zver”.

04 Pariz šoping Lokacije u Parizu koje morate posetiti tokom božićnih i novogodišnjih praznika

Predivna praznična dekoracija šoping centra

Klizanje – uživajte u radostima na ledu, posetite neke od najlepših klizališta ovog grada. Mi vam predlažemo fenomenalno klizalište kod Ajfelovog tornja gde je pogled spektakularan.

05 Pariz klizanje Lokacije u Parizu koje morate posetiti tokom božićnih i novogodišnjih praznika

Klizalište kod Ajfelovog tornja

“Diznilend” – koliko je Diznilend interesantan za decu, toliko je i za odrasle. Posetite ovaj magični svet i prisetite se perioda svog detinjstva. Diznilend tokom zimskih praznika izgleda fenomenalno i imaćete priliku da uživate u zimskim i bajkovitim zanimljivostima.

06 Pariz Diznilend Lokacije u Parizu koje morate posetiti tokom božićnih i novogodišnjih praznika

Čarobni Diznilend


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice